fbpx

Påmelding til webinar med Rule & SMOC

24/1 kl 12.00-13.00

Så gøy at du vil delta på dette gratis webinaret hvor Emil Silverflod fra Rule og Kristoffer Kvam fra SMOC skal snakke om hvordan du kan øke din digitale vekst i 2024 samtidig som du utvider kundeinnsikten eksponentielt ved hjelp av SMOCs AI-drevne tjeneste.

Vi ser frem til å møte deg online og dele denne verdifulle innsikten. Ikke gå glipp av det! Meld deg på etter å ha svart på to spørsmål via skjemaet til høyre.

Agenda for webinaret

Går du glipp av muligheter til å vokse på nettet samtidig som du mister verdifull innsikt om kundene dine? Da er dette webinaret for deg!

Lær hvordan du kan øke veksten din i 2024 ved hjelp av SMOCs AI-løsning, og skap målrettet kommunikasjon med Rule med din nye kundeinnsikt. Målet er ikke bare å tiltrekke flere leads og kunder, men også å konvertere innsikten til handlingsdyktige strategier. Vi gleder oss til å ha deg med oss!

Noen høydepunkter fra webinaret:

  • Generer mer salg: Oppdag hvordan du kan øke salget ved å implementere SMOCs AI-løsning i salgsflyten din og dra nytte av kraften til å generere mer salg.

  • Aktiver dine nye medlemmer: Lær hvordan du kan skape en innbydende og engasjerende opplevelse for dine nye medlemmer ved å utnytte SMOCs digitale salgsagenter og tilpasse dem til organisasjonens behov.

  • Optimalisering av innsikt gjennom Cookie Death: Oppdag hvordan du kan tilpasse og forbedre forståelsen av kunde- og prospektadferd, til tross for utfordringene med informasjonskapseldød.

  • Bygg lojalitet: Få innsikt i hvordan du bygger høyere engasjement og lojalitet blant medlemmene dine ved å kommunisere med dem på en personlig og relevant måte, skreddersydd til deres preferanser ved å bruke Rule .

Foreleser Emil Silverflod

Emil Silverflod er Partner Sales Executive i Rule . En veteran innen digital kommunikasjon som alltid er på topp med de siste trendene og hendelsene i bransjen. Emil jobber hele tiden med å utvikle nye partnersamarbeid for å gi våre kunder en sømløs opplevelse i plattformen og for at de skal lykkes mest mulig med sin digitale kommunikasjon.

emil
kristian

Lektor Kristoffer Kvam

Kristoffer Kvam er grunnlegger og administrerende direktør i SMOC.AI. En geek og bedriftsleder i sin bransje utviklet han de tidlige prototypene til SMOC.AI-plattformen. Hans visjon er å gi deg en digital salgsagent som presterer like bra som dine beste menneskelige selgere. Han er gift med Frida fra Stockholm som bor i Oslo med sine to sønner, han har stor tro på skandinavisk samarbeid!

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .