fbpx

E-postmarkedsføring – Start nye og bygg dypere relasjoner

Kommuniser bedre gjennom personlig e-postmarkedsføring og utsendelser

Gjennom vår plattform for smart e-postmarkedsføring og digital kommunikasjon kan du tilpasse innholdet i utsendelsen din og bygge bedre kunderelasjoner. Når du leverer akkurat den informasjonen og markedsføringen dine kunder ønsker, øker du konverteringen.

Hva er e-postmarkedsføring?

E-postmarkedsføring handler stort sett om å kommunisere med personer på en liste som kan være interessert i å kjøpe produkter eller tjenester som bedriften din tilbyr. Hovedpoenget med e-postmarkedsføring er å skape tillit, lojalitet og merkevarebygging. E-postmarkedsføring består vanligvis av en e-post med nyheter, kampanjer eller informasjon om din bedrift. Disse utsendelsene må derfor formidle en form for verdi til kunden. Rule tilbyr verktøy og funksjoner for å lage segmentert, profesjonell og nøyaktig e-postmarkedsføring.

Hvorfor bruke e-postmarkedsføring?

E-postmarkedsføringskanalen har mange fordeler. Du kan bruke e-postmarkedsføring til å drive trafikk og øke salget til en nettside, styrke kundelojalitet og styrke forholdet til merkevaren. Med e-postmarkedsføring kan du også få et godt innblikk i hva slags informasjon og innhold som interesserer kundene dine. Du kan se hvilke lenker mottakere klikker på, hvem av kundene som gjennomfører et kjøp og hvilke deler av e-posten din som leses mest. All statistikk fra e-postene dine samles i Rule og er tilgjengelig for deg, for å optimalisere markedsføringsstrategien din.

Finn ut om kundeadferd

Lær om kundenes individuelle atferd gjennom god kundeadministrasjon og kommuniser bedre med personlig tilpasset e-postmarkedsføring. Spor kundene dine hele veien fra de åpner e-posten din til de fullfører et kjøp på nettstedet ditt. Last ned automatisk innhold fra nettstedet ditt og se inntektene fra e-postmarkedsføringen din. På denne måten kan du følge opp resultatene dine og kontinuerlig forbedre e-postene dine for å oppnå maksimal effekt.

Vi sørger for at din e-post fungerer fint uansett

I dag leser mer enn halvparten av mottakerne e-postene sine på mobiltelefoner, noe som betyr at e-postene dine ikke lenger er begrenset til kun datamaskiner. Vi sørger for at e-postene dine er responsive, at innholdet er tilpasset både mobil og desktop og at kvaliteten er den samme.

Lag e-poster enkelt i Rule

For å lage, sende og følge opp veldesignede e-poster i Rules verktøy for e-postmarkedsføring, er en både rask og fleksibel prosess. Kunder forventer personlig tilpassede e-poster med godt utformet innhold, og vi har de riktige verktøyene for deg for å levere akkurat det. I vår brukervennlige editor er det avanserte funksjoner som dra og slipp , slik at markedsførere kan jobbe så effektivt og vellykket som mulig med digital e-postmarkedsføring.

nyhetsbrev

«E-post er valutaen på nettet, og alle på nettet har en aktiv e-postadresse. Så når det gjelder å få kontakt med kundene og potensielle kunder, er det ingen kanal med større rekkevidde enn e-post."

Sam Jahanfar, administrerende direktør Rule

Importer og bygge medlemslister

Du kan enkelt og greit importere ferdige lister som inneholder kundedata, direkte inn i Rule plattformen. Hvis en kunde eller prospekt besøker nettstedet ditt, er de allerede interessert i noe om bedriften eller produktet ditt. Så gå ikke glipp av sjansen til å legge dem til på e-postlisten din. Sørg også for å inkludere registreringsskjemaer på alle sidene på nettstedet ditt, slik at kundene dine ikke kan gå glipp av å motta informasjon fra bedriften din.

Skape bevissthet og tillit med e-postmarkedsføring

Poenget med e-post er å informere mottakerne om deg og din bedrift, samt hva slags produkt eller tjeneste du tilbyr. I mange tilfeller har du bare hatt tid til å gjøre et førsteinntrykk på en person og få en e-postadresse. Det er her din mulighet til å bygge tillit til produktene eller tjenestene dine begynner, ved å fortelle oss mer om hva akkurat din bedrift tilbyr. Målet er dermed at kunden skal bli interessert nok til å bli hos deg.

Kjør store mengder trafikk ved hjelp av e-postmarkedsføring

Det er mange mennesker som med jevne mellomrom opplever fall i salget av ulike årsaker. Da er e-postmarkedsføring et perfekt supplement for å ta igjen det du har mistet, ved å kommunisere relevante budskap i utsendelsene dine. Hvis du legger til litt ekstra i utsendelsen, for eksempel et tidsbegrenset tilbud, kan det drive store mengder trafikk til nettstedet. Dette fører igjen til økt konvertering og i mange tilfeller også økt salg.

Stor rekkevidde på din epost markedsføring

E-postmarkedsføring er en kraftig kommunikasjonskanal som kommer med mange fordeler. En av de viktigste er at du får en stor rekkevidde for din e-postmarkedsføring. Med en e-postmelding når du rundt 79 % av personene du sender den til. I tillegg har e-post også en utrolig høy klikkrate og ROI, noe som gjør den til en både leadgenererende og kostnadseffektiv kanal.

Epost markedsføring regler

Markedsføring via e-post kommer med noen regler, spesielt siden GDPR-loven ble lagt til. Det betyr at når du skal sende e-post til mange personer, må du sørge for at alle på mottakerlisten din har gitt sitt samtykke til å motta e-postmarkedsføring til dem, fra din bedrift. Du som markedsfører kan derfor kun sende e-post til de som aktivt har valgt å motta dem.

Oppdag mulighetene for e-postmarkedsføring

Viral e-postmarkedsføring

I utsendelser publiseres det ofte tilbud og nyheter som har mulighet til å spre seg videre. Mange e-postabonnenter er godt informert. Leser de noe som interesserer dem utover det vanlige, kan de velge å spre informasjonen de har fått videre, via ulike fora og sosiale medier. Dra derfor nytte av funksjonene til Rules plattform og lag ekstraordinære e-poster med fristende emnelinjer og fantastisk innhold.

Selg med raskest mulig frekvens

Via nettstedet ditt kan du fange opp e-postadresser som tilhører potensielle kunder. Det kan være via en påmelding til et nyhetsbrev eller ved nedlasting av en PDF. Som bedriftseier kan du da bruke disse e-postadressene som grunnlag for videre behandling gjennom Rule verktøy for e-postmarkedsføring. Med en enkelt utsendelse kan du nå alle mottakerne dine samtidig og dermed selge med raskest mulig frekvens.

Strømlinjeform e-postmarkedsføringen din med Rule

Med Rules fleksible og brukervennlige verktøy for e-postmarkedsføring kan du effektivisere din e-postmarkedsføring betydelig og spare både tid og ressurser. Programvaren vår er utviklet slik at du raskt og enkelt kan lage og sende ut veldesignede utsendelser til dine kunder. I Rules verktøy kan du også bruke de fleksible funksjonene for filtre og segmentering. Da kan du effektivt sortere dine abonnenter, plassere dem i ulike grupper og dermed rette informasjon mot det spesifikke kundesegmentet. Er du klar til å lage verdens beste e-post? Prøv å lage gratis e-poster i Rules e-postmarkedsføringsverktøy i dag og bygg tillit hos kundene dine!

FAQs

E-postmarkedsføring er en av de viktigste markedsføringskanalene. Et godt nyhetsbrev kan ikke bare øke trafikken til nettstedet ditt, men også forbedre kommunikasjonen med målgruppen din betraktelig og dermed gi deg flere kunder. Flertallet av markedsførere sier faktisk at e-post er deres viktigste kanal som de skaffer kunder gjennom, og et stort pluss er at du som bedrift helt eier kundekontakten via e-postmarkedsføring.

I gjennomsnitt er en god åpningsrate mellom 20 og 25 % . Les mer om hva en god åpen rente er og hvordan du kan påvirke den.

«Med Rule kan vi skape skreddersydd kommunikasjon som virkelig setter kundens behov i fokus ved å sikre at våre kunder kan dra full nytte av det vi kan tilby. Å veilede kundene våre til å ta informerte valg om deres helse, velvære og kondisjon, ikke bare fra starten, men gjennom hele livsreisen, er kjernen i vårt samarbeid med Rule .»

Peter Valenta │ Digital markedsføring

Til det svenske kosttilskuddet

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .