fbpx

Rule - Nordic ABs retningslinjer for datahåndtering og informasjonskapsler

Rule – Nordic AB respekterer ditt personvern og retten til å ha kontroll over dine personopplysninger. Vi vil være åpne om hvilken informasjon vi samler inn og hvorfor, og vi vil beskytte den så sikkert som mulig.

Rule – Nordic ABs («Selskapet») policy for personopplysninger beskriver hvilken informasjon vi samler inn, til hvilket formål den samles inn, hvordan du kan ha kontroll over din egen informasjon og hvordan du kan kontakte oss. Denne personvernerklæringen gjelder når du bruker apper, nettsider og tjenester inkludert under en app eller på et nettsted administrert av selskapet. Selskapet er personopplysningsansvarlig i henhold til disse vilkårene og er behandlingsansvarlig i henhold til gjeldende lovgivning.

Her kan du se en oppsummering av hva som skjer på nettsiden under ditt besøk:

 • Vi sporer nettaktiviteten din og kan bruke den til markedsføringsformål
 • Vi samler inn personopplysninger ved spesielle anledninger med det formål markedskommunikasjon, produktinformasjon og kundekommunikasjon
 • Vi behandler spesifiserte personopplysninger ved å sende dem til integrerte systemer
 • Vi lagrer personopplysninger i vårt system for markedsanalyse
 • Vi utfører automatisk profilering basert på nettaktivitet, og profilen din kan brukes til markedsføringsformål

Personopplysninger vi samler inn

Rule – Nordic AB samler inn dataene primært direkte fra deg som kunde. Eksempler på personopplysninger vi samler inn er ditt navn, kontaktinformasjon for deg som mobiltelefonnummer og e-postadresse. Selskapet kan oppdatere dine opplysninger fra andre offentlige registre, for eksempel SPAR, dersom det er nødvendig for å opprettholde god journalføring.

Rule – Nordic AB registrerer, eller kan registrere, dine personopplysninger i forbindelse med:

 1. Registrering for en tjeneste som tilbys via de ulike plattformene som Rule Communication – Nordic AB tilbyr.
 2. Når du skriver inn din e-postadresse eller mobilnummer på nettsiden.
 3. Hvis du kontakter oss på e-post, telefon, våre nettsider og sosiale medier.
 4. Hvis du melder deg på selskapets nyhetsbrev.
 5. Ditt besøk på våre nettsider og app, inkludert men ikke begrenset til trafikkdata, stedsdata, weblogger og annen kommunikasjonsdata samt f.eks. IP-adressen, enhetstypen, operativsystemet og nettlesertypen som ble brukt for besøket.

Innsamling med samtykke

Ved å fylle ut et samtykkeskjema på nettsiden (f.eks. abonnere på nyhetsbrev, ta del i tilbud osv.) godtar du at dine personopplysninger (f.eks. navn, telefonnummer og e-postadresse) kan brukes til markedsføringsformål for tjeneste som er eksponert i forbindelse med hvor du blir bedt om å fylle inn dine personopplysninger.

Vi samler også inn din IP-adresse, geografiske plassering og interesser for bedre å kunne tilpasse vår markedsføring til deg.

Når du besøker nettsiden vår godtar du også at vi kan plassere informasjonskapsler, både såkalte førsteparts- og tredjepartsinformasjonskapsler, på datamaskinen din. Slike informasjonskapsler følger deg og din surfeatferd for å kunne tilby deg markedsføring basert på din atferd.

Hvordan vi bruker innsamlet informasjon

Selskapet behandler personopplysninger hovedsakelig for de formålene som er angitt nedenfor, samt for eventuelle tilleggsformål som er angitt på innsamlingstidspunktet:

 1. For å oppfylle bestillinger for tjenester via en av plattformene som tilbys av selskapet;
 2. Aktivere god kundeservice, som å håndtere dine forespørsler, korrigere feil informasjon eller sende informasjon som du har bedt om, f.eks. nyhetsbrev;
 3. Informasjon om bestilling av en tjeneste lagres og analyseres, og danner grunnlag for tilbud og rabatter samt markedsføring av både generell og målrettet karakter;
 4. For å kunne administrere kundeprofiler, gjennomføre analyser og markedsundersøkelser;
 5. For systemadministrasjon og for å produsere statistiske data om våre brukeres atferd og mønstre, men dette identifiserer ikke en individuell person, men foregår på et aggregert nivå;
 6. For å utvikle, levere og forbedre produktene og tjenestene våre ved å analysere oppførselen din på våre nettsider og apper.
 7. Personopplysninger brukes også under analyse for å gjennomføre segmentering/profilering, for å kunne utvikle målrettede tilbud og tjenester
 8. For å sende deg informasjon og markedsføring via SMS , e-post, app, push eller andre digitale kontaktveier som f.eks. sosiale medier når du har et aktivt kundeforhold med oss;
 9. For å kontakte deg via app, SMS , e-post eller post om andre tilbud, kampanjer eller tjenester som vi tror kan være av interesse for deg, vær oppmerksom på at du kan velge bort denne markedsføringen når som helst;
 10. For å kunne gi deg relevante anbefalinger, tilbud og tilpassede tjenester basert på hva andre med lignende atferdsmønster har vært interessert i, hva du har valgt for service, sett og vist interesse for;
 11. For å hjelpe oss med å utvikle nettsiden og appen vår til å være mer nyttig og for å forbedre brukeropplevelsen din av plattformene som tilbys gjennom selskapet ved å kunne tilpasse visningen av tjenestene til enheten som brukes;
 12. For å sende viktige meldinger som kommunikasjon om endringer i våre vilkår og retningslinjer;

Informasjon som kan utleveres

Vi kan dele informasjon med andre selskaper som behandler data på våre vegne for at vi skal kunne utføre våre tjenester, f.eks. analyse, distribusjon eller andre tjenester for å håndheve og håndheve våre vilkår for bruk og leveringsvilkår. Ved all håndtering av personopplysninger ivaretas imidlertid alltid et høyt nivå av sikkerhet og konfidensialitet.

Selskapet samarbeider kun med partnere som behandler personopplysninger innenfor EU/EØS eller med selskaper som opprettholder samme beskyttelsesnivå som innenfor EU/EØS pr. for eksempel har sluttet seg til det såkalte Privacy Shield-avtale mellom EU og USA.

Om informasjonskapsler

Når du bruker vår nettside og app, kan det skje at personopplysninger samles inn via f.eks. informasjonskapsler. Dette gjøres imidlertid kun via et eget samtykke. Informasjonen om din bruk og hvilke sider som besøkes lagres deretter. Dette kan være teknisk informasjon om enheten din og internettforbindelsen som operativsystem, nettleserversjon, IP-adresse, informasjonskapsler og unike identifikatorer. Når du besøker nettsidene våre der tjenestene våre tilbys, kan ulike teknologier brukes for å gjenkjenne deg for å lære mer om brukerne våre. Dette kan gjøres direkte eller ved bruk av tredjepartsteknologi. Hvis du ønsker å bli glemt på nettstedet vårt, sletter du informasjonskapslene dine på nettstedet vårt i henhold til instruksjonene fra nettleseren du bruker.

Rettsgrunnlag, lagring og tynning av personopplysninger

Ved å gi informasjon til selskapet gir du din tillatelse til at selskapet registrerer og lagrer informasjon om tjenesten du har kjøpt og behandler de angitte personopplysningene til spesifiserte formål. Som rettslig grunnlag for behandling vil Selskapet vise til kontraktsoppfyllelse, legitim interesse eller samtykke. Dersom Selskapet legger legitim interesse til grunn, vil det kun bli gjort for de formålene som er angitt ovenfor.

Vær oppmerksom på at du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å kontakte oss, for kontaktdetaljer se overskriften Hvordan kontakte oss .

Behandlingen skjer i samsvar med gjeldende lovgivning og innebærer at personopplysninger ikke oppbevares i lengre tid enn det som er nødvendig av hensyn til formålene med behandlingen. Selskapet vil lagre dine personopplysninger så lenge du er kunde hos oss. Informasjon eldre enn 3 år brukes ikke til markedsføringsformål. Rent praktisk betyr dette at data tynnes ut når de ikke lenger er relevante eller nødvendige for analyser eller direkte markedsføring for formålene de er samlet inn for. Enkelte opplysninger kan oppbevares lenger ettersom det kreves på grunn av andre lovkrav, som for eksempel regnskapsloven. Et høyt nivå av sikkerhet og konfidensialitet ivaretas alltid ved all håndtering av personopplysninger.

Dine rettigheter og valg

Du har rettigheter angående dine personopplysninger og du har mulighet til å påvirke informasjonen din og hva som lagres. Selskapet vil på eget eller kundens initiativ rette opplysninger som viser seg å være feil. Du kan også når som helst be om at dataene dine slettes eller at bruken av dem begrenses ved å kontakte oss (for kontaktmetoder se overskriften Hvordan kontakte oss). Hvis du mener at rettighetene dine ikke blir respektert av oss, er du velkommen til å kontakte Selskapet eller du kan kontakte datatilsynet ( datainspektionen@datainspektionen.se ).

Du kan når som helst velge bort å motta markedsføringskommunikasjon fra oss ved å kontakte oss eller ved å melde deg av ytterligere e-post- og SMS kommunikasjon som vi sender deg. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for å få hjelp til å avvise vår kommunikasjon.

Du kan en gang i året gratis få informasjon om hvilke personopplysninger som er registrert, ved skriftlig å be om et såkalt registerutdrag fra Rule Communication – Nordic AB.

Lenker til andre nettsteder

I tilfelle nettstedet vårt inneholder lenker til tredjeparts nettsteder, nettsteder eller materiale publisert av tredjeparter, er disse lenkene kun til informasjonsformål. Siden selskapet ikke har kontroll over innholdet på disse nettsidene eller materialet deres, er vi derfor ikke ansvarlige for innholdet deres. Selskapet er heller ikke ansvarlig for skader eller tap som kan oppstå ved bruk av disse lenkene.

Hvordan kontakte oss

For ytterligere informasjon om håndtering av personopplysninger eller hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss på:

Rule – Nordic AB

Kammakargatan 48
111 60 Stockholm
info@rule.se

Denne personvernreglene gjelder fra og med 2024-01-26 10:08:28

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .