fbpx

Kom i gang med Rule enterprise

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement. Ingen  bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer.

 • Alt fra Professional
 • Customer Success Management
 • Onboarding og beste praksis
 • Pågående avstemminger med CSM
 • Maksimal e-postlevering
 • Strategisk rådgivning

En integrert plattform tilpasset dine behov og større volumer

Rule Enterprise er rettet mot bedrifter med større volum av medlemmer og medlemsdata. Med Rule Enterprise utgaven tilpasser vi plattformen vår til dine behov og skalerer opp alle funksjoner. Vår kraftige plattform gjør at Enterprise kundene våre kan bruke Rules kraftige verktøy for å tilpasse og skreddersy kommunikasjonen. Oppdag mulighetene for automatiserte kommunikasjonsprosesser og vær med på å bygge fremtidens kommunikasjon sammen med Rule . 

Rule Enterprise har forhåndsbygde integrasjoner med populære og kraftige applikasjoner, men har også full mulighet til å bygge integrasjoner for dine eksisterende systemer og verktøy. Som Enterprise kunde legger vi en plan for hvordan du ønsker å jobbe i fremtiden og sørger for å integreres fullt ut med ditt eksisterende økosystem av verktøy.

Forholdsvis personlig støtte

Med en plattform som gir uendelige markedsføringsmuligheter, kommer både ønsker og spørsmål. Som Rule Enterprise kunde gir vi deg høyeste prioritet, slik at sakene dine behandles raskt. Enten det er en telefonsamtale, e-post eller chat, vil vårt team av støtteeksperter være tilgjengelig for å håndtere problemene dine.

Tilpasset markeds- og automatiseringsstrategi

Som Rule Enterprise kunde får du en helt skreddersydd strategi rundt hvordan din bedrift kan forbedre din digitale markedsføring og øke konverteringen. Sammen lager vi smarte automatiserte arbeidsflyter som sparer manuelt arbeid for bedriften og skaper en personlig tilpasset dialog med dine kunder.

Markedsledende personaliseringsteknologi

Med en større kundebase kan det føles komplisert å tilpasse hvert enkelt kontaktpunkt med kunden. Via vår markedsledende personaliseringsteknologi kan du som Enterprise kunde levere en skreddersydd kundeopplevelse og møte kundene dine på akkurat rett stadie, med rett budskap i reisen med ditt merke. Lag sømløs kommunikasjon med noen få tastetrykk.

Dedikert Rule bedriftsrepresentant

Som Enterprise kunde får du også tildelt en dedikert representant som er din kontaktperson. Din dedikerte rådgiver vil være tilgjengelig for å hjelpe deg med spørsmål om strategi, automatisering, tekniske problemer, integrasjon og support. Representanten vil alltid være i nærheten og sørge for at du får rask hjelp.

Hver Rule Enterprise konto inkluderer også:

Maksimal leveringsevne

Vi vil proaktivt overvåke leveringen din. Hvis det som forventet oppstår problemer med levering av e-postene dine, reagerer vi raskt og gjør justeringer for deg. Vi kan også tilby ytterligere leveringsovervåking til våre Enterprise kunder. Leveranse er noe vi er eksperter på, derfor er vi ekstra dedikerte til å levere maksimert leveranse til våre Rule Enterprise kunder.

Utdypende introduksjon

Vi følger deg og kollegene dine hele veien, i overgangen til vår plattform. Alt for å gjøre det så smidig som mulig for deg å komme i gang og raskt føle deg varm i klærne. Målet vårt er at du skal føle deg hjemme i vår brukervennlige plattform og vite nøyaktig når, hvor og hvordan du bruker Rules innovative funksjoner og verktøy.

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .