fbpx

Med vår SMS tjeneste når du kunden i akkurat rett øyeblikk

Send målrettede mobilkampanjer med vår SMS tjeneste

Ved å sende SMS via smarte SMS tjenester som Rule , når du kunden umiddelbart og får en enestående åpningsrate på utsendelsene dine. SMS utsendelser kan distribueres til alle mottakerne dine over hele verden og med vår hjelp sørger vi for at det blir gjort riktig. Vår kostnadseffektive SMS tjeneste brukes av både små og store bedrifter som ønsker å nå kundene så raskt som mulig, direkte i meldingsinnboksen.

icon

Lag SMS

Det har aldri vært enklere å lage SMS og sende SMS fra datamaskinen via SMS tjenester. Vårt SMS verktøy for mobilmarkedsføring krever ikke installasjon. Det eneste som trengs er en internettforbindelse og en nettleser. Når du har logget inn velger du hvilke mottakere du vil nå og lager meldingen din. Du kan også velge å opprette SMS-grupper for å kunne sende SMS og gruppe-SMS med Regler SMS tjenesten på nett, dersom du ønsker å sende SMS til mange personer.

icon1

Alt du trenger for å sende SMS på nett er to enkle ting. Først trengs en liste over tall, det kan enten være alle kundene dine eller noen få utvalgte. Du kan også sende masse SMS og gruppe SMS utsendelser til kunder og bedrifter som tilhører et bestemt kundesegment, med Rules SMS tjenesten. Det kreves da en melding på maksimalt 160 tegn. Import av medlems- eller kunderegistre gjøres enkelt med et par knappetrykk.

icon2

Følg opp SMS

Statistikkrapporten viser hvor mange av dine SMS som ble levert. Du kan legge til sporingskoder i mobilkampanjer og deretter analysere resultatene i andre systemer. Å kombinere og få ulike kanaler til å samhandle med e-post er verdifullt for hele markedsføringsstrategien. Utviklede SMS tjenester som Rules tilbyr et SMS sendingsverktøy for bedrifter som ønsker å styrke kommunikasjonen med sine kunder på en enkel og profesjonell måte.

Slik markedsfører du via SMS

Øk salget med smart SMS tjeneste for bedrifter

SMS markedsføring er en utmerket kanal for markedsføringstjenester. Maksimer markedsføringen din ved å kombinere SMS markedsføring og e-post for å nå kunden via den mest passende kanalen med riktig budskap. Tilpass innholdet i meldingen din og øk salget ved hjelp av en kostnadseffektiv og smart SMS tjeneste for bedrifter. Utforsk hvordan du ved hjelp av smart digital kommunikasjon kan levere en sømløs omnikanalopplevelse og bygge et dypere forhold til kundene dine ved å sende SMS via Rule .

Automatisk oppfølging med SMS sending

Med Rule sms tjeneste kan du administrere både utgående og innkommende SMS . Legg til automatiske SMS utsendelser til kommunikasjonsstrategien din og send oppfølginger til kontaktene dine, noe som betyr at de mottar et automatisk SMS-svar. Ta hjelp av Rules sin SMS tjeneste og innhent viktige tilbakemeldinger, svar og legg enkelt til medlemmer i bedriftens kundeklubb. Skriv inn nøyaktig leveringstid for å sikre at du sender SMS via Rule online, på den optimale dagen og klokkeslettet.

Hvorfor er SMS-markedsføring så effektivt?

Nesten 100 % åpen rate på meldingene dine

Ved markedsføring via SMS tjenester kan du forvente å få en enestående åpningsrate på dine SMS utsendelser på nett. I løpet av få minutter har nesten 100 % av de som mottok SMS lest meldingen din. Det betyr at tekstmeldinger bedrifter sender til sine kunder har stor sjanse til å bidra til salg. Test vår SMS tjeneste for bedrifter og begynn raskt å se høy konvertering på dine SMS sendinger.

Muliggjør registrering og aktivering direkte via SMS

Med fleksible SMS tjenester som Rule kan brukere bli abonnenter direkte via SMS . De sender ganske enkelt mobilnummeret sitt til et spesifisert nummer og mottar deretter en SMS som ber om e-postadressen deres. Når kontakten sender sin e-post, registreres den direkte i din kundebase. Mykere enn det blir det ikke når du sender SMS via Rules SMS tjenesten!

Administrer og samle inn telefonnumre med Rules SMS tjenesten

Administrer og samle inn telefonnumre med vår SMS tjeneste. Opprett og integrer skjemaer på nettstedet og applikasjonene dine, for å be om telefonnumre som skal brukes i SMS kampanjene dine. Importer kontaktene dine sammen med telefonnumre, eller importer enkelt telefonnumre for å sende SMS via Rule .

Pålitelig og kostnadseffektiv levering

Prissetting for vår SMS tjeneste er kostnadseffektiv og enkel. Med vårt Professional abonnement betaler du kun en engangskostnad for aktivering og deretter 40 öre per sendt SMS . Vi sørger for at meldingene dine leveres til mottakerne, uavhengig av landet de befinner seg i. Opprett en konto i dag og utforsk hvordan bedriften din kan dra nytte av SMS markedsføring og sending av SMS via Rule .

Automatisk håndtering av avmeldinger

Hvis noen ønsker å melde seg av SMS sending, kan de enkelt svare med «STOPP» når som helst, og de vil automatisk bli ekskludert fra fremtidige SMS meldinger. Før du kan begynne å sende SMS via Rule , er det obligatorisk at et stoppord er på plass. Det ordner vi selvfølgelig for deg. Automatisk håndtering av avmeldinger med vår SMS tjeneste.

SMS EN & SMS SV

Rule tilbyr et avansert segmenteringsverktøy som muliggjør jevn språksegmentering av medlemmene dine. Ved å segmentere dem etter språket de snakker, kan du enkelt skille mottakerne og sende SMS til flere språk, for eksempel kun engelsktalende personer. Les mer om hvordan du legger til språk til medlemmer ved import .

Masse SMS tjeneste for massesending

Vil du sende sms til mange mottakere? Med Rule kan du både manuelt eller automatisk via vårt Marketing Automation-verktøy sende sms til mange via vår SMS tjeneste. Segmenter medlemslistene dine og lag tagger på mottakerne du ønsker å nå. Da er det bare å enten planlegge masseutsendelsen eller direkte klikke på «send» for å sende ut masse SMS en .

" Rule SMS tjeneste for innkommende SMS gjør det enkelt for oss å utvide kundebasen vår og samle verdifull tilbakemelding!"

Emil Milbrink

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .