Ledige stillinger hos Rule – Bli en del av teamet vårt

Vi hjelper bedrifter å vokse

Rule er et svensk programvareselskap som utvikler smart digital kommunikasjon. Les mer om oss her . Vi sitter i lyse og vakre lokaler i hjertet av Stockholm og er alltid på utkikk etter folk som deler vår lidenskap for digital kommunikasjon , teknologi og utvikling. Vårt oppdrag er å hjelpe bedrifter med å vokse og bli mer suksessrike i sin digitale kommunikasjon og markedsføring.

Hvert selskap har en visjon og et målbilde som de streber etter – vi jobber for å hjelpe dem med å oppnå det. Vil du gjøre det sammen med oss? Rule vokser mye akkurat nå, og vi legger stadig ut roller vi ser etter for å fullføre vårt fantastiske team, så følg med.

Ord fra ansattes herskere

Akkurat nå ser vi etter følgende:

Vi ser etter en sulten salgsleder med riktig holdning som drives av vekst, samarbeid, mennesker og virksomhet, og som ønsker å hjelpe oss i vår vekstreise. Du er velkommen til å ha bakgrunn fra digital kommunikasjon…

Vi ser etter en god ekstern kommunikator med riktig holdning som ønsker å hjelpe Rule med å skape merkevarekjennskap og forbedre det offentlige bildet av oss i markedet og overfor våre partnere…

Som Customer Success Manager vil du være en del av vårt CSM-team som er eksperter på produktet. Du vil jobbe for at våre kunder skal få en mest mulig optimal opplevelse når de bruker vår plattform. Du vil ha ansvar for en kundeportefølje innenfor en rekke bransjer.

Våre kontorer

Stockholm

Are

Kharkiv

Spontan påføring

Vi tar også imot spontane søknader, så du er hjertelig velkommen med en søknad om du kunne tenke deg å bli en del av vårt team, men ikke ser en utlyst rolle som passer deg for øyeblikket. Er du en superskarp Marketing Automation-spesialist eller brenner du for kundekontakt og føler at du vil passe perfekt for en rolle hos oss i Rule ? Så søk til oss!

Drive engasjement og vekst gjennom smart kommunikasjon

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.