fbpx

Forståelse av martech og dens rolle i fremtidens markedsføring: et dypdykk

I Rule ser vi hver dag hvordan den digitale verden endrer og utvikler seg. Et begrep som ofte dukker opp i disse diskusjonene, er «martech». Men hva er egentlig martech, og hvordan skiller det seg fra adtech? I dette innlegget går vi gjennom nettopp det. Følg med!

Hva er Martech?

Martech, eller markedsføringsteknologi, refererer til de digitale verktøyene og plattformene som bedrifter bruker til å planlegge, gjennomføre og måle markedsføringskampanjer. En «martech stack» er en samling av disse teknologiene som et selskap bruker. I dagens konkurransesituasjon er det viktig å velge riktig kombinasjon av verktøy for å maksimere effekten av markedsføringen.

Rule et Martech-verktøy i forkant av innovasjonen

Med våre løsninger og funksjoner tar vi et skritt videre i hvordan bedrifter samhandler med kundene sine. Ved å tilby løsninger somautomatisering av markedsføring nyhetsbrev, SMS og e-postmarkedsføring, kundene våre kan skape personlige og meningsfulle kundeopplevelser. Disse verktøyene er ikke bare effektive hver for seg, men skaper også verdi når de kombineres, noe som gjør plattformen vår til en kraftfull ressurs i den digitale markedsføringsverdenen.

vad är martech?

Et eksempel på Martech-innovasjon

I Rule legger vi stor vekt på kundesegmentering og personalisering.Plattformen vår er ikke bare en verktøykasse for å samle inn data, men en motor for å drive frem skreddersydde markedsføringsstrategier. Integrasjon med andre eksisterende systemer er en annen viktig funksjon i vår martech-stack, for eksempel våre integrasjoner til Google og Facebook, som gjør arbeidsflyten smidig og effektiv for kundene våre.

Adtech vs. Martech

Som eksperter på området er det viktig for oss å tydeliggjøre forskjellen mellom adtech og martech. Mens adtech konsentrerer seg om kjøp og plassering av annonser, dekker martech et bredere spekter av markedsføringsteknologi og -strategi. Adtech handler ofte om transaksjoner og kjøp, mens martech, slik vi bruker det i Rule, handler om å bygge langsiktige kunderelasjoner gjennom engasjerende og personlig kommunikasjon.

adtech vs martech

Fremtidens markedsføring starter med Rule

Vi er overbevist om at martech er nøkkelen til fremtidens markedsføring. Plattformen vår og verktøyene vi tilbyr, er spesielt utviklet for å hjelpe bedrifter med å navigere i det digitale landskapet med større presisjon og effektivitet. Ved å utnytte kraften i martech kan vi og kundene våre skape dypere og mer meningsfulle relasjoner.

Prøv Rule gratis i dag! Opprett en gratis konto her!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
Rule

Slutten på en epoke – Vi legger ned classic Rule

Siden oppstarten i 2007 har Rule vokst til å bli et av Nordens ledende Martech-selskaper, kjent for sin evne til å hjelpe kunder med å ...
Read More
marknadsföring betyder

Hva er markedsføring og hvorfor er det viktig?

Markedsføring er et begrep vi ofte støter på, men hva betyr egentlig markedsføring? Og hvorfor er det en avgjørende faktor for bedriftens suksess? I dette ...
Read More
consent mode v2

Förståelsen av Google Consent Mode v2 och förstapartsdata för proffs

Välkommen till djupdykningen i Google Consent Mode version 2 (v2) och dess relation till förstapartsdata – en nyckelaspekt för oss som arbetar med datainsamling och ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .