fbpx

Hvordan skrive et salgsnyhetsbrev som engasjerer kundene dine

Nyhetsbrev er et kraftig verktøy for å holde kontakten med kundene dine og bygge et sterkere forhold til dem. Et velskrevet nyhetsbrev kan ikke bare øke din merkevares troverdighet, men også føre til økt salg og lojalitet fra din kundebase. I dette innlegget skal vi dele noen verdifulle tips om hvordan du skriver et salgsnyhetsbrev som virkelig engasjerer kundene dine.

Hva er et nyhetsbrev?

Et nyhetsbrev er en type e-post som brukes til å kommunisere med en bestemt målgruppe av abonnenter eller kunder. Det er et verktøy som bedrifter og organisasjoner bruker for å dele nyheter, informasjon, tilbud og annet relevant innhold med sitt publikum.

Vanligvis samler bedrifter inn e-postadresser fra sine kunder, potensielle kunder eller besøkende på nettsiden deres gjennom et registreringsskjema for nyhetsbrev. Deretter sender de med jevne mellomrom ut nyhetsbrevet til abonnentene sine, vanligvis ukentlig, månedlig eller etter behov. Innholdet i et nyhetsbrev kan variere avhengig av avsender og målgruppe, og i dette innlegget vil vi gå gjennom generelle tips til hvordan du kan skrive et selgende nyhetsbrev.

newsletter

Nedenfor finner du tips om hvordan du skriver et selgende nyhetsbrev

Personlig berøring skaper nærhet: Når du skriver nyhetsbrevet ditt det er viktig at du bruker et personlig og vennlig språk. Unngå å høres for formell ut, og forsøk heller å skape en genuin forbindelse med leserne dine. Bruk navnet deres i e-posten og del relevant informasjon skreddersydd til deres tidligere kjøpsatferd eller interesser.

Tydelig og engasjerende overskrift: En engasjerende overskrift er nøkkelen til å få kundene dine til å åpne nyhetsbrevet ditt. Vær kreativ og ta med relevante søkeord som «tilbud», «nyheter» eller «eksklusivt». Men pass også på å ikke overdrive eller gi falske forhåpninger. Ærlighet varer lengst.

Målgruppesegmentering: Hvis mulig, segmenter målgruppen din basert på deres preferanser, kjøpsvaner eller geografisk plassering. Ved å skreddersy innholdet ditt til hvert segment kan du forbedre relevansen og få leserne til å føle seg mer verdsatt. Bruk tilgjengelige data for å tilpasse budskapene dine til hver målgruppe.

Verdifullt innhold og historiefortelling: Kundene dine leter etter verdifull informasjon i nyhetsbrevet ditt, ikke bare ren reklame. Del innsikt, tips og historier som er relevante for din bransje og produkter. Bruk narrative elementer for å fange interessen deres og holde dem engasjert gjennom nyhetsbrevet.

Call-to-action (CTA) som tydelig oppfordrer til handling: Sørg for å inkludere tydelige CTAer i nyhetsbrevet ditt. Enten det er å besøke nettstedet ditt, foreta et kjøp, abonnere på en tjeneste eller delta i en kampanje, sørg for at CTAene skiller seg ut og er lett tilgjengelige.

Mobilvennlige formater: Mobilbruken øker jevnt og trutt, så sørg for at nyhetsbrevet ditt er responsivt og ser bra ut på forskjellige mobile enheter. En jevn og brukervennlig opplevelse er avgjørende for å holde kundene dine engasjert i e-postene dine.

Test og optimaliser: Ikke undervurder kraften i å teste ulike deler av nyhetsbrevet ditt, inkludert overskriften, CTA og innhold. A/B-testing kan hjelpe deg med å identifisere hva som fungerer best for publikum og forbedre ytelsen til fremtidige nyhetsbrev.

Frekvens og konsistens: Finn den rette balansen når det gjelder frekvensen av nyhetsbrevene dine. Ikke send for mange e-poster og overveld kundene dine, men ikke vær for sjelden at de glemmer deg. Hold en konsistent tidsplan for utsendelsene dine slik at kundene dine vet når de kan forvente ditt neste nyhetsbrev.

Rule : Din leverandør for å lage, sende og følge opp nyhetsbrev

Avslutningsvis er et salgsnyhetsbrev et kraftig verktøy for å engasjere og beholde kundene dine. Ved å bruke personlig språk, relevante CTAer og verdifullt innhold, kan du skape sterke bånd til målgruppen din og forbedre forretningsforholdet ditt. Ikke glem å teste og optimalisere nyhetsbrevene dine for å kontinuerlig forbedre resultatene.

Begynn å lage nyhetsbrev gratis med Rule i dag! Start en gratis konto!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .