fbpx

Optimalisering for suksess: Viktigheten av alternativ tekst og koblede bilder i kampanjer

Å legge til alt-tekst og en tekstversjon og koble sammen bildene dine er veldig enkle trinn når du lager kampanjer, men noe mange markedsførere glemmer. For å maksimere effektiviteten og tilgjengeligheten til kampanjen, er det viktig å bruke alt-tekst for både bildene dine, men også for hele kampanjen, også lenkede bilder. I dette blogginnlegget skal vi utforske hvorfor disse to komponentene er så viktige for å forbedre konverteringsfrekvensen og nå et bredere publikum.

Alt-tekst: Veien til tilgjengelighet og søkemotoroptimalisering

Alt tekst, eller alternativ tekst, er beskrivende tekst for bilder på nettsteder og i e-postkampanjer. Denne teksten gjør det mulig for personer med visuelle eller kognitive funksjonshemninger å forstå innholdet i bildet, ettersom skjermlesere leser alt-teksten for brukeren. Ved å inkludere alternativ tekst i kampanjene dine, gjør du dem tilgjengelige for et bredere publikum og viser at merkevaren din verdsetter inkludering og tilgjengelighet.

I tillegg til tilgjengelighet er alt-tekst også en viktig del av søkemotoroptimalisering (SEO). Ved å bruke relevante søkeord og beskrivelser i alt-teksten kan du forbedre synligheten av innholdet ditt på søkemotorer som Google. Dette betyr at flere potensielle kunder kan finne kampanjene dine og bedriftens produkter eller tjenester.

Tekstversjon: Reduser risikoen for å havne i spam

Å inkludere en tekstversjon av kampanjen din er avgjørende for suksess. Det sikrer tilgjengelighet for alle brukere, uavhengig av funksjonshemminger eller tekniske begrensninger. En tekstversjon forbedrer også kampanjens søkbarhet, reduserer risikoen for å havne i spam og gir bedre lesbarhet for de som foretrekker tekst. Det er en effektiv måte å nå ut til et bredere publikum og øke konverteringsfrekvensen til kampanjen din.

I Rule kan du enkelt legge til alt-tekst til bildene dine i utsendelsen din og også en tekstversjon for hele kampanjen. Det bør være et åpenbart trinn i kampanjeopprettelsen. Slik ser boksene ut i Rule , slik at du ikke går glipp av dem:

Koblede bilder: En nøkkel til bedre konverteringsfrekvenser

Å koble sammen bildene dine i kampanjer er et kraftig verktøy for å øke konverteringsfrekvensen. Når et bilde er koblet til, fungerer det som en direkteknapp til nettstedet ditt, et produkt eller en bestemt landingsside. Ved å gjøre det enkelt for kundene å klikke på bildet og komme til ønsket destinasjon, reduserer du friksjonen mellom dem og konverteringen.

For å optimalisere konverteringsraten er det viktig å plassere koblede bilder strategisk. De skal være relevante for budskapet ditt og lede kundene til mål som stemmer overens med deres intensjoner. Å bruke tydelig Call-to-Action (CTA) i alt-teksten eller direkte på bildet kan også øke klikkfrekvensen og dermed konverteringsraten. Derfor, ikke glem å koble til bildene dine når du lager kampanjer i Rule !

url

Kritiske trinn for optimalisert suksess

Å inkludere alternativ tekst, legge til tekstversjon og kobling av bilder i kampanjene dine er kritiske skritt for å optimalisere suksessen din på nettet. Ved å aktivere tilgjengelighet med alternativ tekst når du flere potensielle kunder og demonstrerer at merkevaren din er inkluderende og hensynsfull. Samtidig muliggjør koblede bilder en jevn overgang fra kampanjer til konvertering, noe som forbedrer sjansene for en vellykket avtale.

Så neste gang du planlegger en kampanje, ikke glem alt-teksten og lenkede bilder. De er nøklene til å åpne dørene til suksess og låse opp ditt fulle potensial på den digitale arenaen.

Utforsk Rules-plattformen og kampanjeredaktøren helt gratis. Registrer deg gratis her!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .