fbpx

Følg kampanjeresultatene via Google Analytics direkte i Rule

Vi er nerder når det kommer til medlemsdata, og vi både elsker og er inspirert av konverterings- og kampanjestatistikk, ettersom vi ser mengden av kreative og smarte kampanjer som sendes rundt i verden hver dag. Det vi virkelig liker er når resultatene av kampanjene viser økt salg for deg som kunde. Det er et bevis på at vår kommunikasjonsplattform direkte bidrar til relevant informasjon i din kunde- og markedskommunikasjon og som fører til økte inntekter.

Bli mer effektiv i kampanjearbeidet

For at du skal være mer effektiv i kampanjearbeidet kan du nå se resultatene fra den siste kampanjen din via Google Analytics innebygd i Rule . Du trenger ikke lenger å hoppe mellom sider, men du ser alt direkte i Rule . Resultatet av kampanjestatistikken er oppsummert som i bildeeksemplet her:

google-analytics-stats-regel

Les her om hvordan du kommer i gang.

Optimaliser e-postmarkedsføringen din

Målet til alle markedsførere er å kunne levere verdifullt og interessant innhold som fører til gode resultater. For å kunne gjøre det kreves dels riktige verktøy, men også at du hele tiden har innsikt i statistikken din og følger opp resultatene dine.

Nå som det er mulig å se all aggregert statistikk fra utsendelsene dine direkte i Rule , kan du raskt se hva som kreves for å optimalisere e-poststrategien og leveringsevnen din. Mange markedsførere er ofte uvitende om at deres utsendelser kan inneholde materiale som ikke er fullt akseptert i mottakernes innbokser og kan føre til at de blir klassifisert som spam eller spam. For å sikre at forsendelsen din har best mulig leveringsevne, er det lurt å teste den før du sender den. Gjør det via denne linken.

Trenger du hjelp med din digitale markedsføring? Kontakt oss! Har du ennå ikke en Rule konto og ønsker å komme i gang med digital kommunikasjon? Kom i gang med Rule , helt gratis i ubegrenset tid.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .