fbpx

Følg kampanjeresultatene via Google Analytics direkte i Rule

Vi er nerder når det kommer til medlemsdata, og vi både elsker og er inspirert av konverterings- og kampanjestatistikk, ettersom vi ser mengden av kreative og smarte kampanjer som sendes rundt i verden hver dag. Det vi virkelig liker er når resultatene av kampanjene viser økt salg for deg som kunde. Det er et bevis på at vår kommunikasjonsplattform direkte bidrar til relevant informasjon i din kunde- og markedskommunikasjon og som fører til økte inntekter.

Bli mer effektiv i kampanjearbeidet

For at du skal være mer effektiv i kampanjearbeidet kan du nå se resultatene fra den siste kampanjen din via Google Analytics innebygd i Rule . Du trenger ikke lenger å hoppe mellom sider, men du ser alt direkte i Rule . Resultatet av kampanjestatistikken er oppsummert som i bildeeksemplet her:

google-analytics-stats-regel

Les her om hvordan du kommer i gang.

Optimaliser e-postmarkedsføringen din

Målet til alle markedsførere er å kunne levere verdifullt og interessant innhold som fører til gode resultater. For å kunne gjøre det kreves dels riktige verktøy, men også at du hele tiden har innsikt i statistikken din og følger opp resultatene dine.

Nå som det er mulig å se all aggregert statistikk fra utsendelsene dine direkte i Rule , kan du raskt se hva som kreves for å optimalisere e-poststrategien og leveringsevnen din. Mange markedsførere er ofte uvitende om at deres utsendelser kan inneholde materiale som ikke er fullt akseptert i mottakernes innbokser og kan føre til at de blir klassifisert som spam eller spam. For å sikre at forsendelsen din har best mulig leveringsevne, er det lurt å teste den før du sender den. Gjør det via denne linken.

Trenger du hjelp med din digitale markedsføring? Kontakt oss! Har du ennå ikke en Rule konto og ønsker å komme i gang med digital kommunikasjon? Kom i gang med Rule , helt gratis i ubegrenset tid.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
Martech

Forståelse av martech og dens rolle i fremtidens markedsføring: et dypdykk

I Rule ser vi hver dag hvordan den digitale verden endrer og utvikler seg. Et begrep som ofte dukker opp i disse diskusjonene, er «martech». ...
Read More
alla hjärtansdag

Markedsføringstips for Valentinsdagen

Nå er det på tide å brette opp ermene for neste (store) lille ferie – og det er ikke hvilken som helst ferie, men den ...
Read More
nya statistiksidan

Mestr analysen din på en enkel måte – Ny statistikk- og analyseside

I vår dynamiske verden av digital kommunikasjon er det avgjørende å ligge i forkant når det gjelder å forstå kundene dine. Hvordan gjør du det? ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .