fbpx

Som en del av mange kommende oppdateringer til RuleMailer, er nå femten nye standardmaler tilgjengelige i verktøyet. Alle med sitt eget preg og stil.
De nye malene har blitt oppdatert med flere farger, fonter og redigerbare segmenter enn tidligere maler. Bruk dem til dine kommende kampanjer eller som inspirasjon når du designer ditt eget nyhetsbrev .

Responsiv utforming

Siden nesten halvparten, ca 44 % , av dagens post åpnes via mobiltelefon, er det naturlig at vi tilpasser våre eksisterende og fremtidige maler til mobil. De femten nye malene er dermed bygget med et responsivt design, som gjør at de tilpasser seg størrelsen på skjermen. Nyhetsbrevet ditt vil derfor se bra ut både på datamaskinen og på mobilen.
I tillegg kan et mobilvennlig nyhetsbrev som linker til din mobilvennlige nettside forbedre og gjøre opplevelsen mer sømløs for kunden.

Større variasjon

På grunn av fleksibiliteten til RuleMailer kan malene brukes akkurat som vanlig til flere typer utsendelser, men blant de nye er det nå større muligheter for variasjon. Føl deg derfor aldri forpliktet til kun å bruke din egen mal, men benytt anledningen til å bruke en av de innebygde. Du kan for eksempel sende ut tilbud eller rabatter til et mindre antall kunder med en av de innebygde malene, men samtidig bruke din personlige mal til det vanlige nyhetsbrevet.

Ta en titt på dem under funksjoner for å se hva som passer deg – eller hvorfor ikke logge på RuleMailer for å begynne å bruke dem med en gang. De nye malene følger selvsagt med for både nye og eksisterende kunder.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .