fbpx

Vi presenterer nå første steg i en lengre prosess hvor vi oppgraderer hele statistikkmodulen for alle brukere. Vi ser frem til å vise deg fremgangen og tror virkelig du vil like det vi har i vente. Nedenfor lister vi opp de første nyhetene som skjedde allerede nå i løpet av sommeren. Fremover vil vi fortløpende presentere endringene, så hold utkikk etter oppdateringene våre!

Raskere lasting av grafikk

Som et resultat av det siste utviklingsarbeidet er forskjellene godt synlige ved visning av data og statistikk. Det er en klar ytelsesøkning og du vil umiddelbart oppleve at statistikken lastes raskere, noe som gjør at du kan jobbe mer effektivt og smidig.

Vi har også satt i gang en «cache»-løsning, som bidrar til at bildene i nyhetsbrevet lastes opp enda raskere.

Tilpass Y-aksen

Nytt, det er også flere alternativer for å lese statistikken direkte i Rule . Når du ser på statistikk for enkeltkampanjer kan du nå velge hvordan du vil lese statistikken. Bare klikk på ikonet nedenfor for å veksle mellom å vise antall eller prosent på Y-aksen.

emneknagg

prosent

Se hvem som mottok kampanjen

Vi har utvidet muligheten til å se nøyaktig hvilke personer en spesifikk kampanje ble sendt til. Det kommer som et godt supplement til å være enig med mottaker-taggene som du la inn og blant annet nyttig i analysearbeidet av kampanjene. Klikk på Sendt og rull deretter nedover skjermen for å se resultatet. Merk at du også kan se det nøyaktige tidspunktet meldingen ble mottatt.

Nytt søkefelt

En mye etterspurt funksjon som nå er på plass. Søkefeltet ligger under grafikken og du kan enkelt finne kunder/medlemmer ved å søke deres e-postadresse eller innhold i adressen.

søkefeltet

Oppdatert grafikk på hjemmesiden

Direkte på startsiden med nyhetsstrømmen fra oss på Rule , gis det nå en oversikt over din ukestatistikk. Her presenteres antall nye medlemmer, antall uregistrerte medlemmer og total netto (dvs. nye medlemmer minus uregistrerte medlemmer). Dette gir en oversikt over resultatene av de siste kampanjene og gjør det klart om det er spesielle tiltak som må iverksettes. Bytt grafikk via knappene i øvre høyre hjørne og se hvordan statistikken kan hjelpe deg.

grafikk_feed

Vi håper punktene ovenfor vil hjelpe deg å strømlinjeforme analyse- og rapporteringsarbeidet ditt ytterligere, og vi ser frem til å vise deg flere oppdateringer snart.

Hvis du har ideer eller forespørsler om spesifikke funksjoner, vil vi gjerne motta ditt forslag via support@rule.se

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
Martech

Forståelse av martech og dens rolle i fremtidens markedsføring: et dypdykk

I Rule ser vi hver dag hvordan den digitale verden endrer og utvikler seg. Et begrep som ofte dukker opp i disse diskusjonene, er «martech». ...
Read More
alla hjärtansdag

Markedsføringstips for Valentinsdagen

Nå er det på tide å brette opp ermene for neste (store) lille ferie – og det er ikke hvilken som helst ferie, men den ...
Read More
nya statistiksidan

Mestr analysen din på en enkel måte – Ny statistikk- og analyseside

I vår dynamiske verden av digital kommunikasjon er det avgjørende å ligge i forkant når det gjelder å forstå kundene dine. Hvordan gjør du det? ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .