fbpx

Effektiv e-postmarkedsføring med Dra og slipp-funksjonalitet i Rule

Vi fokuserer alltid på hvordan vi kan gjøre plattformen vår så brukervennlig og tidseffektiv som mulig for våre brukere. Med vår Dra og slipp-funksjon kan du lage innholdet for din e-postmarkedsføring, så raskt og effektivt som mulig. Den lar deg hente alle typer innhold fra nettstedet ditt. Alt fra bilder, overskrifter, brødtekster og lenker – du velger selv! Du har dermed full frihet i ditt valg av attributter som skal hentes fra siden din, og plasseres direkte i Rule din .

Dra og slipp lar deg enkelt dra og slippe innhold direkte fra nettstedet ditt til malen i Rule . Ved hjelp av Open Graph- metatagger kan du også kontrollere hva som hentes fra nettsiden din, når en bestemt lenke legges i en blokk når du lager utsendelser. Dra og slipp -funksjonen i Rule er basert på samme logikk som når du deler en lenke i sosiale medier og ønsker å ha kontroll over hvordan innholdet fra lenken skal vises.

Spar tid med Dra og slipp

For e-handlere som jobber med produkter og produktinformasjon som pris, produktkategori og andre produktspesifikasjoner, kan det lett bli tidkrevende å jobbe med kampanjer. Ettersom mange e-forhandlere bruker Rule som en plattform for sin digitale kommunikasjon, har vi hatt disse i bakhodet da vi laget vår Dra og slipp-funksjon. Det betyr at du ikke trenger å legge inn informasjon som pris, bildetekst og størrelse. Med vår Dra og slipp-funksjon kan du plukke opp alle ønskede attributter du ønsker, i tillegg til standardattributter som bilde, tittel og lenke. Du kan med andre ord dra og slippe hele produktelementer direkte inn i malen din.

Vil du også kunne dra og slippe? en produktliste fra en e-handelsside, en side med nyhetsartikler eller en hel blogg? Da er det også mulig – det kan du lese mer om her!

Malen din må støtte Open Graph

Når vi bygger nye maler, sørger vi for at malen støtter standard Open Graph. Hvis du har en gammel mal som ikke støtter Open Graph, kontakt oss , så hjelper vi deg med å implementere Open Graph i malen din. Ved å bruke Dra og slipp-funksjonen sparer du tid og slipper unødvendig manuelt arbeid. På denne måten sørger du for å effektivisere måten å jobbe på i Rule . Vi streber alltid etter å utvikle og levere tekniske løsninger som vil forbedre brukernes daglige arbeid.

Kontakt oss så hjelper vi deg

For å implementere eller forbedre din nåværende Open Graph, kontakt support og spesifiser hvilke metakoder du vil legge til i malen din, så kommer vi tilbake til deg med mer informasjon!

Har du ennå ikke en Rule konto og ønsker å komme i gang med digital kommunikasjon? Kom i gang med Rule i dag, helt gratis i ubegrenset tid.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .