fbpx

Ny funksjon: Switch – rett melding til rett mottaker

Å vise mottakernes spesifikke meldinger, avhengig av interesse eller historikk, er nå enda enklere i Rule . Gjennom Switch-funksjonen kan du enkelt tilpasse hele eller deler av utsendelsen din. En kraftig mulighet for deg som lar deg nå de rette mottakerne med de budskapene som passer best for dem – noe som fører til høyere relevans og i forlengelsen mer virksomhet.

Switch gir mottakerne dine skreddersydde tilbud

Drømmen til innholdsprodusenter er å lage et budskap som passer for alle. Tenk deg å kunne skrive en salgstekst som får unge gutter, tøffe jenter og gamle menn og kvinner til å trykke på kjøpsknappen utløst av samme melding. For eksempel å finne det ene bildet som fyller mottakeren med positive følelser uavhengig av alder, kjønn og opprinnelse. Det er kanskje en drøm, men det er i bunn og grunn umulig å oppfylle. Eller er det mulig å løse uten at det tar mye ressurser og tid?

Valgfritt innhold til valgfrie mottakere

Derfor har Rule utviklet en ny løsning som betyr at du ikke lenger trenger å finne akkurat det bildet eller akkurat den teksten . Alternativet vil være å gjenbruke nesten hele grunnbudskapet og kun erstatte de spesifikke detaljene som kan tiltrekke seg en bestemt målgruppe. Med Switch kan du – akkurat som navnet tilsier – bytte mellom ulike meldinger i en eller flere blokker. Noe som fungerer like bra uansett om du lager en kampanje eller en automatisering.

Med noen få enkle operasjoner dirigerer du alt innhold til enhver mottaker. Hvis du for eksempel ønsker at hovedbildet ditt skal være forskjellig avhengig av om mottakeren har vært din kunde lenge eller er ny, lager du et filter som skiller disse gruppene og med Switch-funksjonen endrer bildeversjonene. Kanskje du ønsker å endre et tilbud. Kanskje du vil sette forskjellige overskrifter for forskjellige personer. Eller en bestemt del av teksten. Mulighetene er mange.

Med Switch lager du flere nyanser

Med Switch kan du begrense antall forskjellige automatiseringer og kampanjer ettersom du kan lage egendefinerte nyanser rett i hovedbudskapet ditt. I mange tilfeller inneholder en utsendelse eller automatisering mye generell informasjon og kun detaljer må endres for å skape en unik følelse for ulike respondenter. Da er Switch en perfekt løsning.

Vi i Rule håper at du vil finne mange gode bruksområder for Switch . Hvilke spesielle nyanser må du lage for å nå mottakerne dine på riktig måte. Som vanlig er vi alle ører hvis du vil dele din «bytte». Ta gjerne kontakt med spennende eksempler til support@rule.se

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .