fbpx

På høy tid å inkludere AR i din digitale strategi

Teknologi og markedsføring er bransjer som har mye til felles. Blant annet er begge næringene på jakt etter det neste store. Enten det er en ny trend, app, oppfinnelse eller en bedre måte å strukturere en strategi på, er markeds- og teknologiledere «Early Adopters». Begge deler samme drivkraft for å alltid være et skritt foran. Akkurat nå spår eksperter at den neste store tingen er AR ( Augmented Reality) . Det er derfor på høy tid for deg som e-forhandler å inkludere AR i din digitale strategi.

Statistikk viser at AR-markedet anslås å være verdt 3,5 milliarder dollar og at det innen 2020 forventes å være 1 milliard AR-brukere. Statistikk viser også at 70 % av forbrukerne mener at AR er forbundet med fordeler. Men hva er fordelene med AR-teknologi? og hvordan kan e-handelsbedrifter dra nytte av dem?

Innovasjon og interesse

Folk ønsker å bli underholdt. Vi lengter etter nye og spennende ting. Markedsførere leter alltid etter bedre måter å tiltrekke og stimulere kundene sine på. Med AR kan bedrifter skille seg ut fra mengden, vekke interesse og gi en følelse av futurisme, og tiltrekke seg et stort publikum. Ved å bruke AR i markedsføringskampanjer, presenterer selskapet et bilde av innovasjon og leverer en minneverdig handleopplevelse.

Produktvisualisering før kjøp

Har du noen gang sett et produkt på nettet, men foretrukket å gå til den fysiske butikken og se produktet personlig før du foretar kjøpet? Det kan nok de fleste identifisere seg med. AR er løsningen på det problemet. Teknologien tar e-handel til et nytt nivå med forbedret og utviklet funksjonalitet. Ved å tilby muligheten for produktvisualisering før kjøp, eliminerer bedrifter tvil og leverer en handleopplevelse uten sidestykke.

Interaktivitet

Interaktivitet er et grunnleggende element i AR. Det digitale smelter sammen med den virkelige verden basert på forbrukerens kommando. De ser hvordan deres vanlige miljø forbedres av virtuelle elementer de kan endre og leke med. Alt som betyr mer for forbrukerne enn bare å se et produkt, fører til en enorm økning i forbrukerengasjement. Forbedret interaktivitet er en velprøvd suksessoppskrift som forventes å fortsette å utmerke seg.

Augmented reality AR

Reduserer avkastning

AR imiterer den fysiske handleopplevelsen. Når forbrukere handler i fysiske butikker, er sannsynligheten for at de returnerer varen mindre. Dette oppfordrer e-handlere til å prøve å etterligne den fysiske handleopplevelsen for å redusere antall returer. AR -funksjoner muliggjør raskere og smidigere beslutningstaking, noe som fører til forbedret og økt salg samt en positiv innvirkning på miljøet. – Ved hjelp av AR kan bedrifter redusere antall returer og også bidra til en grønnere fremtid innen e-handel, sier Sam Jahanfar, administrerende direktør og grunnlegger av Rule .

Dagens begrensning av e-handel ved at forbrukere kun kan se produktet gir ikke de beste betingelsene for et gjennomført kjøp. Ved hjelp av AR-teknologi kan forbrukere f.eks. se seg selv i flere forskjellige antrekk og deretter ta en avgjørelse om hvilket antrekk som passer dem best. Fremtiden for digital markedsføring går mot ultrasegmentering, og den dykker enda dypere inn i personalisering. Ved å tilby kundene en AR-løsning tar du personalisering til et høyere nivå sammenlignet med konkurrentene dine.

AR og e-handel

AR vil raskt komme seg gjennom flertallet av brukerne via e-handel. Kombinasjonen av AR og e-handel er det som har gjort AR-industrien så vellykket. Alternativet prøv-før-du-kjøp har blitt etterspurt av forbrukere i lang tid. Ifølge studier vil den interaktive teknologien omforme e-handel. Når det kommer til AR og e-handel, er mulighetene uendelige. Utviklingen innen AR vil kunne gi oppslukende opplevelser som ligner veldig på fysiske.

AR og e-handel – inkluder AR i din digitale strategi

Er AR neste steg for din bedrift?

Når du skal avgjøre om AR er veien å gå for akkurat din bedrifts markedsføringsstrategi, kan du spørre deg selv: Vil AR levere en klar verdi til våre kunder og potensielle kunder? Hvis svaret er ja, er det definitivt verdt å begynne å utforske det og til slutt implementere det. Det viktigste er at beslutningen er strategisk – ellers kan den oppfattes som useriøs og teknologien går ubrukt.

AR og Rule

Vi vet at AR vil levere en tydelig verdi for våre kunder og derfor har vi begynt å utvikle den teknologien med støtte fra Innovasjonstilsynet Vinnova . Som leverandører av smarte kommunikasjonsløsninger, med innovasjon som en av våre hjørnesteiner, ønsker vi at våre kunder skal være markedsledende innen digital kommunikasjon . Ved å kombinere AR med e-postmarkedsføring forventes bedrifter å øke interaksjon, engasjement og salg. Ved å tilby mottakerne muligheten til å bruke AR-teknologi direkte gjennom innboksen, tilbyr selskaper en helt ny og forbedret dimensjon av e-postmarkedsføring.

Vær den første til å prøve Rule 's AR-teknologi

Vi ser nå etter selskaper som føler at AR er riktig spor for dem og som ønsker å være de første til å teste vår nye AR-teknologi. Klikk på knappen nedenfor for å melde din interesse. Skriv en linje om hva slags selskap du er, kontaktdetaljer og hvordan AR kan hjelpe deg å nå nye høyder med din digitale markedsføring. Vi vil kontakte deg.


sende inn interesse

er teknologi

Kom i gang med Rule i dag, helt gratis i ubegrenset tid.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .