Spar tid med dra og slipp

Vil du strømlinjeforme Rule ett trinn til?

Å lage nyhetsbrev og kampanjer skal gå raskt og være så smidig som mulig med et pent resultat. Hvis du ikke har benyttet deg av mulighetene med vår avanserte dra-og-slipp-funksjonalitet i arbeidet ditt, er det nå på tide å begynne.

Dra inn bilder

De fleste som jobber i Rule innholdsredigerer jobber med bilder og vet at du enkelt kan hente inn bilder fra bildemappene deres så vel som direkte fra appens bildebank. Men det mange blir overrasket over, og som mange ikke har begynt å bruke, er funksjonen med å dra bilder direkte fra en nettside inn i ønsket blokk i Rule . På denne måten sparer du tid når du jobber med bildebehandlingen.

Vær oppmerksom på at Chrome som nettleser anbefales for dra og slipp.

https://www.youtube.com/watch?v=kRoyiTasZ0k&feature=youtu.be

Avansert dra og slipp

Ved hjelp av vår avanserte dra-og-slipp-funksjon implementert direkte i nyhetsbrevmalen, kan nyheter fra din nettside enkelt kobles sammen og integreres med Rule .

Hvordan sparer jeg tid med avansert dra og slipp?

Ved å bruke denne funksjonen kan du for eksempel dra inn en artikkellenke direkte fra nettsiden inn i en blokk i Rule . Deretter hentes lenke, tittel, del av brødteksten og bildet fra toppen av siden. Så i stedet for å koble sammen bilde og tittel og deretter manuelt laste opp eller dra inn et bilde, gjøres dette automatisk, samtidig. Da er det enkelt å korrigere enhver bildestørrelse og eventuelle små endringer i tekstinnholdet. Så hvordan kan du spare tid ved å bruke vår avanserte dra og slipp? Bare sjekk ut videoen på 27 sekunder nedenfor!

https://www.youtube.com/watch?v=utXpoGMmMbk&feature=youtu.be

Har alle maler støtte for drag

Alle maler i Rule støtter dra og slipp av bilder fra nettsteder. Avansert dra og slipp-støtte må implementeres i malen. For å komme i gang med å bruke avansert dra og slipp, finner du her dokumentasjon om hvordan funksjonen fungerer i praksis og hvordan du går frem for å implementere støtten i malene dine.

Vi streber alltid etter å strømlinjeforme arbeidet for deg når du lager utsendelser i Rule , slik at du kan fokusere på å komme opp med virkelig flott kreativt innhold i stedet! Ta kontakt med support@rule.se hvis du har spørsmål angående mulighetene for avansert dra og slipp.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter

Sjekkliste for Black Friday og Cyber ​​​​Monday

Black Friday, som etter endt shoppinghelg blir til Cyber ​​​​Monday, har blitt årets høydepunkt for e-forhandlere. Presset øker fra alle kanter, noe som setter bedrifter ...
Read More
SINGLES DAY

Singles Day – 7 tips for vellykket e-postmarkedsføring

Singles Day, som har sin opprinnelse i Kina, har blitt en global shoppingfeiring for single som finner sted 11. november hvert år. Det er en ...
Read More

Black Friday-automatiseringene som er avgjørende for salget ditt

Som du vet er Black Friday en av årets travleste shoppingperioder og det vil være helt avgjørende for salget ditt at nettsiden og kommunikasjonen er ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.