fbpx

Lag SMS med Rule

Lag SMS med Rule og kom i gang med vellykket SMS markedsføring

Med Rules SMS verktøyet kan du opprette, sende og følge opp SMS utsendelser . Det har aldri vært enklere å lage og sende SMS til kunder fra datamaskinen, som umiddelbart når kundene dine. Rules verktøy for SMS og mobilmarkedsføring krever ikke installasjon, men alt er komplett i vår programvare. Det eneste som trengs for å komme i gang med vellykket SMS markedsføring er en nettleser og internettforbindelse. Da er det bare å sette i gang! Vi har mange års erfaring med SMS og hjelper deg gjennom hvert steg på veien. Vi tilbyr rask support og er alltid tilgjengelig når du trenger hjelp. Prøv vårt SMS program og lag SMS med Rule i dag.

Opprett SMS i Regler SMS verktøyet

SMS kanalen er i sin natur en svært personlig kanal. Du sender vanligvis tekstmeldinger med nær familie og venner, mens du i stedet kan ha e-postkontakt med i utgangspunktet helt fremmede. Derfor faller det ganske naturlig å jobbe med personalisering når du trenger å lage SMS og det er forskjellige måter å gjøre det på. Personlige meldinger genererer høyere engasjement og på denne måten er det lettere å få kunden til å handle på en eller annen måte. Det kan være alt fra å klikke på en lenke til å ta del i et tilbud.

Gjør det enkelt å konvertere til nettstedet ditt

SMS markedsføring har alltid vært populært, nettopp på grunn av den utrolige åpningsraten. Noe som også har vokst og blitt stadig tydeligere med årene er mobil e-handel. I dag handler stadig flere mennesker direkte på mobilen, i stedet for å besøke en butikk eller handle via datamaskinen. Dette har ført til at SMS har blitt en stadig mer opplagt kanal for å drive konverteringer og trafikk til din nettside og nettbutikk. Når du oppretter SMS i Rule , bør du derfor sørge for at dine lenker og rabattkoder er korte, enkle, men fremfor alt oversiktlige slik at kunden enkelt kan komme til din mobilvennlige nettside.

nyhetsbrev

Ta med et stoppord

Mottakeren skal alltid ha mulighet til å melde seg av SMS kommunikasjonen din. At en kunde velger å avregistrere seg kan avhenge av mange ting, noen ganger en så enkel ting som at kunden gjorde et engangskjøp i form av en gave og ikke selv er interessert i merkevaren din. I Rule kan du enkelt sette opp et stoppord etter eget valg som du inkluderer i SMS en din og som gir kunden en sjanse til å melde seg av kommunikasjonen din.

Hold det kort og konsist

160 tegn er standardlengden på en SMS , men muligheten for å overskride dette tallet eksisterer fortsatt. Denne begrensningen tvinger brukeren til å holde budskapet kort og konsist. Imidlertid kan mange oppleve at begrensningen på så få tegn kan føre til at viktig informasjon utelates. Når du oppretter SMS i Rule , bør du derfor fokusere på å si det viktigste i SMS en din først og heller lenke til en landingsside som supplerer med informasjon.

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .