fbpx

Leveringssikkerhet i Rule

Unngå å havne i søppelkurven – se gjennom leveringssikkerheten din

For at Rule skal sende ut e-poster i organisasjonens (domenets) navn, kreves autentisering. For å sikre at kampanjene dine blir levert og mottatt på riktig måte av abonnentene dine, bør du nøye gjennomgå leveringssikkerhetsinnstillingene. SPF, DKIM og DMARC er autentiseringer som øker leveringssikkerheten til e-postene dine. Jo flere tiltak som gjøres for å maksimere at e-posten når ønsket mottakers innboks, jo større er sjansen for at e-posten din fører til konvertering og økt salg.

Hva er SPF?

SPF står for Sender Policy Frameworkk og er en type sikkerhetsmekanisme som er opprettet for å forhindre at feil personer sender e-post i ditt navn. Det mekanismen handler om er rett og slett kommunikasjon mellom din og mottakerens e-postserver. Hvis du ikke har satt SPF på DNS-serveren din, vil ikke mottakerens DNS-server vite at e-posten ble sendt fra deg. SPF definerer hvilke IP-adresser og e-postservere som kan brukes til å sende e-post fra ditt domene.

Hva er DKIM?

DKIM står for DomainKeys Identified Mail og er en e-postautentiseringsteknologi, som bekrefter at en melding ble sendt fra en legitim bruker av en e-postadresse Teknologien til DKIM er utviklet for å forhindre e-postforfalskning eller såkalt spoofing (kommunikasjon sendt fra en ukjent kilde som er forkledd som en kilde kjent for mottakeren). DKIM legger til mange «gode» SPAM-poengfordeler til e-posten din og vil dermed forbedre leveringssikkerheten betydelig.

Hva er DMARC?

DMARC står for Domain based message authentication, Reporting & Conformance og er en teknologi som kan bekrefte innkommende e-post ved å autentisere en brukers domene. DMARC gjør det enklere for esp (leverandører av e-posttjenester) som Gmail og Outlook å forhindre fiendtlig e-postpraksis som domene «forfalskning” for å prøve å få tilgang til mottakerens personopplysninger. Du kan beskytte merkevaren din ved å bruke DMARC ved å hindre uautoriserte kilder i å sende e-post fra domenet ditt. På denne måten hjelper du e-postøkosystemet med å etablere en konsistent policy for meldinger som ikke blir autentisert, og kommunikasjonen din blir sikrere og mer pålitelig.

Drive engasjement og vekst gjennom smart kommunikasjon

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .