fbpx

Rule og Kodmyran i samarbeid for digital vekst

Rule og Kodmyran inngikk et samarbeid for å muliggjøre personlig kommunikasjon og datadrevet markedsføring i Kodmyran Commerce , et skalerbart e-handels- og forretningssystem for e-handel i skyen.

Kodmyran har solgt varer på internett siden 2001, og har vært plattformleverandør siden 2007. Med erfaring og kunnskap om e-handel har de utviklet sin e-handelsplattform Kodmyran Commerce. I 2019 etterspurte Kodmyrans kunder en integrasjon til en digital kommunikasjonsplattform for sending av e-post og SMS . Etter en nøye utvelgelsesprosess ble Rules plattform valgt, da den ga en sømløs kundeopplevelse ved bruk av personlig omnikanalsmarkedsføringsautomatisering .

«Samarbeidet med Rule gir våre kunder mulighet til å sende målrettet kommunikasjon med atferds-, produkt- og prisdata. E-post eller SMS sendes enkelt ut med noen få steg til rett kundesegment, tidspunkt og kanal med rett budskap. Dette igjen betyr at våre kunder kan skape en bedre kundeopplevelse for sine sluttkunder, samtidig som det resulterer i økt kundetilfredshet og salg.»

-Karin Lundgren, administrerende direktør, Kodmyran

– Vi er ekstremt glade for samarbeidet med Kodmyran. Partnerskap er en del av vår kanalstrategi for felles vekst. Nå med Rule integrasjonen på plass, åpner det opp for at alle Kodmyrans kunder kan drive integrert digital kommunikasjon, sier Sam Jahanfar, administrerende direktør, Rule .

«Både Rule og Kodmyran streber etter å være så nær kunden som mulig og gi sluttbrukeren en best mulig opplevelse.»

-Sam Jahanfar, administrerende direktør, Rule

Den første kunden på plattformen er Teknikdelar.se, som tilbyr Sveriges bredeste utvalg av reservedeler og tilbehør til mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner på nett. Kom i gang med Rule i dag, helt gratis i ubegrenset tid.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .