fbpx

Kom i gang med Rule Professional

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement. Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer.

 • Alt fra Free
 • Ubegrensede utsendelser
 • Personlig støtte
 • Ubegrensede integrasjoner med andre systemer og plattformer
 • Sanntidsstatistikk og rapporter
 • Tilgang til råd om kundesuksess
 • SMS

Regler Professional pakke leveres med:

I Rule kan du koble til dine eksisterende systemer og plattformer som du bruker i dag. Dette lar deg dra nytte av alle kundedataene du samler inn og bruke dem i Rule kontoen din. Med over 100 smidige integrasjoner i Rule kan du bruke alle dine kundedata i din digitale kommunikasjon, for å bygge langsiktige kunderelasjoner og øke kundeengasjementet.

Som Professional kunde i Rule har du mulighet til å sende SMS til så mange mottakere du vil, uansett hvor de er. Dette betyr at Rule distribuerer SMS til hele verden. Føl friheten ved å kunne kommunisere med kundene dine via SMS i Rule og oppdag de kraftige fordelene med SMS kommunikasjon.

Med Rules Professional pakken får du som bedrift full tilgang til svensk support . Rules støtte eksisterer slik at du enkelt kan bruke og navigere plattformen uten begrensninger. Skulle du få problemer, er hjelp alltid tilgjengelig lett tilgjengelig. Du har også tilgang til vår kunnskapsbank med hjelpeartikler for veiledning og selvbetjening.

I Rule kan du se statistikk for kampanjene dine i sanntid. Du kan se hvor mange som har åpnet e-posten din, klikket på en spesifikk lenke, meldt seg av osv. Det gir deg en bedre forståelse av dine kunders adferd og preferanser, som kan brukes til å utvikle bedre markedsføringsstrategier i fremtiden.

Tilgang til råd om kundesuksess

Vår Customer Success-avdeling har lang erfaring innen kommunikasjon, med ekspertise på å bygge langsiktige kunderelasjoner. Som Professional kunde i Rule har du mulighet til å motta strategisk rådgivning. Vi kan hjelpe deg med å sette opp vellykkede strategier, med fokus på digital vekst og digital kommunikasjon.

Med Rules Professional -pakken kan du sende ubegrenset e-post. Det betyr at du kan kommunisere helt fritt, så mye du vil. Ubegrensede utsendelser gir deg som bedrift en mulighet til å nå bredere og du har dermed muligheten til å få større rekkevidde på utsendelsene dine. Dette fører igjen til et økt potensial for salg og kundelojalitet.

Hver Rule Professional konto inkluderer også:

Marketing Automation

I Rule kan du sende personlige meldinger til flere personer samtidig, helt automatisk. Ved å sette opp tilpassede flyter i henhold til de ulike fasene kundene er i, kan du sende personlig og automatisert kommunikasjon gjennom hele kundereisen.

Segmenteringsverktøy

Med Rules segmenteringsløsning kan du levere unikt skreddersydd kommunikasjon til hver enkelt person. Du kan segmentere på alt fra hva en kunde har fullført for kjøp, til en rekke variabler som demografisk, geografisk eller atferdsmessig. Alt er mulig så lenge ønsket data er på kontoen!

GDPR-sikkerhet

Rules plattform er fullstendig GDPR-kompatibel, noe som betyr at all kundedata er sikret. Som Professional kunde kan du føle deg trygg på å få alle dine kundedata samlet på én og samme plattform. Ønsker du å lese mer om Rules datalagring, kan du gjøre det her i vår persondatabehandleravtale .

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .