fbpx
Redeal integration

Redeal og Rule integrasjon

Med vår Rule and Redeal -integrasjon kan du effektivt få kundene dine til å bli dine beste ambassadører, noe som både kan generere nye kunder og øke gjenkjøpsraten og lojaliteten til eksisterende kunder. Redeal er en tjeneste som tilbyr programvare for Referral Marketing hvor konseptet er basert på bevisst oppmuntring til dine fornøyde og lojale kunder til å spre ordet om din merkevare eller tilbud videre. Referral Marketing hjelper deg både med å finne nye kunder gjennom personlige anbefalinger og å belønne dine eksisterende med for eksempel rabattkoder.

Om Redeal

Hva er Redeal? Redeal jobber med generering av potensielle salg og henvisningsmarkedsføring for din e-handel, detaljhandel og for medlemsorganisasjoner. De hjelper markedsførere innen B2C og B2B med å få lojale kunder til å anbefale et produkt eller en tjeneste til sine pårørende, noe som i mange tilfeller fører til et første kjøp. Med Redeal kan du f.eksenkelt lage popup-skjemaer som kan plasseres hvor som helst på nettstedet ditt, i appen din eller hvor som helst du vil. Gjennom skjemaene dine samler du inn e-postadresser og får nye abonnenter samtidig som du oppmuntrer til å dele eller belønne positiv kundeadferd.

Om Redeal og Rule integrering

Det er enkelt å integrere Redeal med Rule . Du setter enkelt opp tilkoblingen selv i Rule med noen få, enkle trinn. Når forbindelsen er satt opp, vil både ambassadører og venner opprettes i Rule , som muliggjør fortsatt kommunikasjon og videre segmentering. Da kan du raskt og enkelt rette kommunikasjonen riktig, basert på hvem som er sortert som ambassadører og vennene som skal rekrutteres. Det viktigste mellom ambassadører og venner er at kommunikasjonen oppfattes som å komme fra kun én venn.

 • Integrer Redeal med Rule og få dine lojale kunder til å spre ordet.
 • Redeal and Rule hjelper deg med å tilpasse kommunikasjonen din og lage spesifikke henvisningskampanjer for spesifikke segmenter.

Når du integrerer Redeal med Rule , kan du:

 • Lag popup-skjemaer som du plasserer hvor som helst på nettstedet ditt, i appen din eller hvor som helst du vil.
 • På en rask og enkel måte styrer kommunikasjonen din riktig, basert på hvem som er sortert som ambassadører og hvem som er venner som skal rekrutteres.
 • Belønn positiv oppførsel fra en kunde ved å sende e-post om et tilbud som kan brukes umiddelbart eller mot et neste kjøp.

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .