fbpx

Send SMS fra datamaskinen med Rule

Send SMS fra datamaskinen via Internett og nå mottakere over hele verden, umiddelbart.

Det sendes rundt ti milliarder SMS i året i Sverige. Det er færre enn da teknologien var på topp, fordi det er flere alternativer i dag. Det er imidlertid mange anledninger hvor SMS er det klart beste alternativet, ikke minst hvis du velger å sende SMS fra datamaskinen. SMS er en utmerket metode for bedrifter som ønsker å utvide sin markedsføring og nå ut via flere ulike kanaler.

Det har lenge vært mulig å bruke meldingsapper på mange enheter, men tekstmeldinger fra datamaskinen har vært vanskeligere. Her på Rule tilbyr vi en plattform for digital kommunikasjon med en integrert SMS-tjeneste. Ved å sende tekstmeldinger via Internett kan du umiddelbart nå mottakere over hele verden. Å sende tekstmeldinger på nett via datamaskinen er kostnadseffektivt og også tidsbesparende. Dette gjelder fremfor alt dersom det er snakk om større utsendelser hvor det skal være ulikt innhold til ulike grupper. Det er ganske enkelt enkelt å administrere SMS-sending fra datamaskinen.

Det er veldig enkelt å sende SMS fra datamaskinen

Ved hjelp av Rules verktøy for å sende tekstmeldinger online fra datamaskinen din får du tilgang til kraftige funksjoner uten å måtte installere en spesiell programvare. Markedsføring og kommunikasjon via SMS krever egentlig bare en nettleser og at du er koblet til internett. Når du lager tekstmeldinger på datamaskinen, er det enkelt å lage ulike versjoner basert på hvor inne kundereisen mottakeren er i.

Selv om du har store kunderegistre, er det enkelt å velge hvem som skal få melding. Er kundene segmentert er det mulig å sende tekstmeldinger fra datamaskinen med helt eller delvis forskjellig innhold avhengig av hvilket segment personene tilhører. Ikke alle tilbud er bra for alle dine kunder og segmentering øker mulighetene dine for å sende relevant innhold.

Det spiller ingen rolle hvilken type telefon mottakerne dine har. Det er mulig å sende tekstmeldinger fra datamaskinen til enheter med alle de vanlige operativsystemene. Det spiller heller ingen rolle hvilken operatør mottakeren av meldingen din bruker. Det kreves heller ikke at mottakeren bruker en spesiell app for å kunne motta meldingen din. Å sende SMS fra datamaskinen er derfor ikke bare enkelt for deg, men det er også praktisk for de du ønsker å nå ut til.

SMS over internett kan være en del av omnikanalmarkedsføring

Det at du kan sende SMS på nett gjennom vårt SMS-verktøy her på Rule gjør at du kan koordinere SMS-markedsføring med kommunikasjon gjennom andre kanaler og plattformer. Hvis en kunde ikke har åpnet en nyhetsbrev eller et tilbud sendt via e-post, kan du gjøre et nytt forsøk via SMS. Muligheten for å la flere kanaler for kundekontakt samhandle med hverandre er verdifull dersom man ønsker å jobbe ut fra en sammenhengende markedsstrategi og formidle en god og konsistent kundeopplevelse.

SMS har høy åpningsrate

En fordel med SMS fremfor e-post er for eksempel at åpningsraten er svært høy. Det er rett og slett mer sannsynlig at kunden får informasjonen dersom du velger å sende SMS. En SMS fra datamaskinen kan være på opptil 160 tegn, noe som er tilstrekkelig for de fleste meldinger, selv om det selvfølgelig er viktig at du kan uttrykke deg kort og konkret. Den er også så kort at mange ikke føler samme motstand mot å åpne en tekstmelding som mot å åpne et nyhetsbrev eller e-post. I utgangspunktet har alle en mobiltelefon tilgjengelig nesten hele tiden, og de fleste har for vane å alltid lese tekstmeldingene sine umiddelbart. På denne måten er kommunikasjon via SMS et smart alternativ for å nå flest mulig – så raskt som mulig.

SMS er flott for kommunikasjon i siste liten

SMS er også å foretrekke når du skal nå ut med viktig informasjon i siste liten, for eksempel om et arrangement eller en workshop. Ved hjelp av SMS kan du enkelt minne en kunde som har en avtale eller et møte bestilt, ved å sende en påminnelse som SMS. Å sende tekstmeldinger via datamaskinen gir da økte muligheter for å holde styr på hvem som trenger en påminnelse eller informasjon om sent skifte.

Send SMS fra datamaskinen og følg opp resultatene

En SMS-utsendelse genererer mye data og er enkel å følge opp via verktøyene som tilbys av Rule . Du ser raskt hvilke utsendelser som kommer og åpnes av mottakeren. Resultatene kan behandles i systemer som også tar inn data fra andre plattformer og kanaler. Her er flere eksempler på funksjoner integrert i tjenesten vår:

  • Automatisk SMS-sending
  • Administrer og samle inn telefonnumre
  • Levering uavhengig av hvilket land mottakeren befinner seg i
  • Automatisk håndtering av avmelding

Hva bør du vurdere hvis du sender SMS på nett?

Vanligvis vinner du på å rette kommunikasjon via SMS til målgrupper og enkeltpersoner som har interesse for det som tilbys. Dette reduserer risikoen for at de irriterer seg over at du påkaller dem med tilbud eller annet innhold i tekstmeldingene du sender fra datamaskinen. Det er imidlertid alltid viktig at en tekstmelding er relevant og gjennomtenkt. Mottakeren må også på et tidspunkt ha samtykket til at en bedrift sender meldinger.

Det er også greit å huske at en tekstmelding skal oppmuntre mottakeren til å samhandle, for eksempel kan den inneholde en lenke å klikke på. Sender du tekstmeldinger fra datamaskinen for å selge noe, må det være enkelt å gjennomføre kjøpet av produktet eller tjenesten. Det går ofte ut på å lede trafikk til en nettbutikk gjennom en SMS som inneholder en lenke til en tjeneste eller et produkt som er nevnt i SMSen. Ser du etter SMS-tjenester for bedrifter hvor du kan lage masse SMS-utsendelser, sende SMS automatisk, SMS-invitasjoner og påminnelser? Slutt å lete og begynn å sende SMS fra datamaskinen din via vår SMS tjeneste, utforsk Rule gratis i 30 dager!

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .