fbpx

Send SMS på nett

Send og motta SMS online med Rule

Det er enkelt å sende SMS på nett og å bruke digitale verktøy for å motta SMS på nett. Gjennom digitale verktøy kan din bedrift sende SMS på en tidseffektiv måte, samtidig som den når riktig målgruppe.

Tekstmeldinger har den fordelen at de har svært høy åpningsrate, sammenlignet med for eksempel e-post. Alle vet at en tekstmelding er kort og det reduserer motstanden mot å lese den. Våre verktøy brukes av både småbedriftseiere og store bedrifter som ønsker å kunne kommunisere effektivt med SMS. Det skaper verdi for mottakeren, i stedet for å sende reklame og informasjon som kan være uønsket.

Kan du sende tekstmeldinger via internett?

Det er fullt mulig å sende tekstmeldinger på Internett fra en avansert plattform som tilbyr mange flere funksjoner enn om du bruker en vanlig meldingsapp på telefonen. Vi i Rule har utviklet tjenester som passer deg som ønsker å nå ut til mange mottakere, og hvor en SMS kan ha ulikt innhold avhengig av hvilken målgruppe mottakeren tilhører. Å sende tekstmeldinger på nettet er en veldig effektiv måte å gi en melding riktig innhold og riktig destinasjon.

Slik kommer du i gang med å sende SMS på nett

Plattformen vår trenger ikke å være installert på enhetene du ønsker for å kunne jobbe med effektiv mobilmarkedsføring. Den er nettbasert og alle dine ansatte som trenger tilgang til den kan bruke den overalt hvor det er internettforbindelse.

Enkelt og raskt å sende SMS på nett

Både å lage en melding og velge hvem du vil nå ved å sende sms på nett går veldig raskt etter at du har importert postene dine, noe som også er veldig enkelt. Vårt forretningsidé er å samle alt du trenger for kommunikasjon via flere kanaler på ett sted. Funksjonene er integrert for å gjøre det enkelt og raskt å sende og motta tekstmeldinger på nettet. En annen fordel med integrert markedsføring via flere kanaler er at det er mulig å bruke en mer sofistikert markedsføringsstrategi som gir dine kunder og partnere en mer enhetlig opplevelse av merkevaren din.

Til hvem kan du sende sms på nett?

Med vår plattform har du mulighet til å sende SMS på nett med opptil 160 tegn . Du kan sende tekstmeldinger fra datamaskinen til en iPhone eller Android, uavhengig av hvilken operatør en mottaker bruker. Du kan også sende tekstmeldinger fra Internett til mottakere i forskjellige land . Du kan derfor nå alle kontakter som har et telefonnummer registrert i din journal. Systemet fungerer utmerket for deg med segmenterte kontakter og du trenger ikke bruke flere ulike digitale tjenester for å sende SMS på nett som Rule kunde.

Oppfølgingen er viktig

Ved å bruke vår plattform til å sende tekstmeldinger via internett får du tilgang til statistikk som viser hvilke meldinger som er åpnet. Det er viktig å ha gode data slik at man kan få sine ulike kanaler for digital kommunikasjon til å styrke hverandre. Det gir deg et forsprang når det kommer til flerkanalsmarkedsføring . For å gi et eksempel på hva dette kan bety, kan du sende tekstmeldinger til mottakerne som ikke har åpnet en e-postmelding med tilhørende informasjon, eller gjøre det motsatte.

Slik får du mer ut av å sende tekstmeldinger via Internett

Vi runder av med å gi noen tips til hvordan du kan legge til rette for en kampanje basert på å sende tekstmeldinger via Internett for å få best mulig resultat:

  • Send tekstmeldinger fra Internett som får mottakeren til å samhandle med deg
  • Send tekstmeldinger fra datamaskinen til mottakere som du vet er interessert i innholdet
  • Bruk en nettbasert sms-tjeneste som viser resultatene av kampanjen din
  • Sørg for å lede trafikk direkte til produktsiden hvis du skal sende SMS på nett for å selge noe

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .