fbpx

Tilpass målgrupper med Facebook Custom Audience

Tenk om du kunne unngå alle stegene du må ta når du oppretter tilpassede målgrupper i Facebook og bare få inn målgruppene dine med et knappetrykk. Nå kan du det! Med Rules nye integrasjon til Facebook Custom Audience, Facebook-målgrupper som det heter på svensk, kan du laste opp dine aktive medlemmer inne i Rule , direkte til Facebook, med et enkelt knappetrykk. Etter det er det bare å begynne å kommunisere med din tilpassede målgrupper .

Hva er Facebook-målgrupper?

Vi definerer vanligvis Facebook Custom Audience som en gruppe mennesker som allerede har samhandlet med bedriften din tidligere på en eller annen måte . Facebook beskriver selv « Custom Audience » som en tilpasset målgruppe, som er et alternativ til annonsemålgrupper som hjelper annonsører med å finne eksisterende målgrupper blant brukere på Facebook.

Du kan bruke kilder som kundelister (i dette tilfellet at du eksporterer fra Rule og laster opp til Facebook), nettsted- eller apptrafikk eller interaksjon på Facebook for å lage tilpassede målgrupper av folk som allerede kjenner virksomheten din.

Det er slik det fungerer i Rule

Med Rules nye integrasjon til Facebook Custom Audiences kan du enkelt kommunisere, målrette meldinger og følge opp kunder via flere kanaler enn SMS og e-post. Alt du trenger å gjøre er å trykke på «Last opp»-knappen inne i et filter i Rule og aktive medlemmer av filteret vil umiddelbart bli lagt til et nytt tilpasset publikum i Facebook Audiences.

Fordeler med Facebook Custom Audience

Det er mange fordeler som følger med Facebook Custom Audience-integrasjonen, og her er noen av dem:

  1. Du kan raskt og enkelt lage en målgruppe basert på kundeatferdsdata i Rule , f.eks. «har ikke handlet på 200 dager» og last deretter opp denne målgruppen direkte til facebook med et knappetrykk. På denne måten kan du finne likesinnede grupper av mennesker, vinne tilbake kunder gjennom målrettede meldinger og mer.
  2. Du kan engasjere publikum i flere kanaler enn e-post og SMS .
  3. Rule blir et samlingspunkt for relevant kundedata som du kan lage målgrupper på.

Facebook Custom Audience og GDPR

Hash-kryptering er en slags kryptografisk sikkerhetsmetode som anonymiserer informasjonen på kundelisten din til en tilfeldig kode. Dette betyr at dersom du laster opp kundelisten din i Ads Manager for å lage en tilpasset målgruppe, blir informasjonen på listen din hash-kryptert før den sendes til Facebook. Facebook bruker denne hash-informasjonen og sammenligner den med vår egen hashed-informasjon.

Facebook hjelper deretter med å bygge målgruppen din ved å slå opp Facebook-profilene som samsvarer og deretter opprette en tilpasset målgruppe for deg fra disse kampene. Når din egendefinerte målgruppe er opprettet, slettes den samsvarende og umatchede hash-informasjonen , noe som gjør Facebook Custom Audience «GDPR-sikker».

Ønsker du å komme i gang med Facebook Custom Audience finner du en guide i kunnskapsbanken vår her. Har du spørsmål angående integreringen er du velkommen til kontakt oss .

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
Martech

Forståelse av martech og dens rolle i fremtidens markedsføring: et dypdykk

I Rule ser vi hver dag hvordan den digitale verden endrer og utvikler seg. Et begrep som ofte dukker opp i disse diskusjonene, er «martech». ...
Read More
alla hjärtansdag

Markedsføringstips for Valentinsdagen

Nå er det på tide å brette opp ermene for neste (store) lille ferie – og det er ikke hvilken som helst ferie, men den ...
Read More
nya statistiksidan

Mestr analysen din på en enkel måte – Ny statistikk- og analyseside

I vår dynamiske verden av digital kommunikasjon er det avgjørende å ligge i forkant når det gjelder å forstå kundene dine. Hvordan gjør du det? ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .