fbpx

Tilpass målgrupper med Facebook Custom Audience

Tenk om du kunne unngå alle stegene du må ta når du oppretter tilpassede målgrupper i Facebook og bare få inn målgruppene dine med et knappetrykk. Nå kan du det! Med Rules nye integrasjon til Facebook Custom Audience, Facebook-målgrupper som det heter på svensk, kan du laste opp dine aktive medlemmer inne i Rule , direkte til Facebook, med et enkelt knappetrykk. Etter det er det bare å begynne å kommunisere med din tilpassede målgrupper .

Hva er Facebook-målgrupper?

Vi definerer vanligvis Facebook Custom Audience som en gruppe mennesker som allerede har samhandlet med bedriften din tidligere på en eller annen måte . Facebook beskriver selv « Custom Audience » som en tilpasset målgruppe, som er et alternativ til annonsemålgrupper som hjelper annonsører med å finne eksisterende målgrupper blant brukere på Facebook.

Du kan bruke kilder som kundelister (i dette tilfellet at du eksporterer fra Rule og laster opp til Facebook), nettsted- eller apptrafikk eller interaksjon på Facebook for å lage tilpassede målgrupper av folk som allerede kjenner virksomheten din.

Det er slik det fungerer i Rule

Med Rules nye integrasjon til Facebook Custom Audiences kan du enkelt kommunisere, målrette meldinger og følge opp kunder via flere kanaler enn SMS og e-post. Alt du trenger å gjøre er å trykke på «Last opp»-knappen inne i et filter i Rule og aktive medlemmer av filteret vil umiddelbart bli lagt til et nytt tilpasset publikum i Facebook Audiences.

Fordeler med Facebook Custom Audience

Det er mange fordeler som følger med Facebook Custom Audience-integrasjonen, og her er noen av dem:

  1. Du kan raskt og enkelt lage en målgruppe basert på kundeatferdsdata i Rule , f.eks. «har ikke handlet på 200 dager» og last deretter opp denne målgruppen direkte til facebook med et knappetrykk. På denne måten kan du finne likesinnede grupper av mennesker, vinne tilbake kunder gjennom målrettede meldinger og mer.
  2. Du kan engasjere publikum i flere kanaler enn e-post og SMS .
  3. Rule blir et samlingspunkt for relevant kundedata som du kan lage målgrupper på.

Facebook Custom Audience og GDPR

Hash-kryptering er en slags kryptografisk sikkerhetsmetode som anonymiserer informasjonen på kundelisten din til en tilfeldig kode. Dette betyr at dersom du laster opp kundelisten din i Ads Manager for å lage en tilpasset målgruppe, blir informasjonen på listen din hash-kryptert før den sendes til Facebook. Facebook bruker denne hash-informasjonen og sammenligner den med vår egen hashed-informasjon.

Facebook hjelper deretter med å bygge målgruppen din ved å slå opp Facebook-profilene som samsvarer og deretter opprette en tilpasset målgruppe for deg fra disse kampene. Når din egendefinerte målgruppe er opprettet, slettes den samsvarende og umatchede hash-informasjonen , noe som gjør Facebook Custom Audience «GDPR-sikker».

Ønsker du å komme i gang med Facebook Custom Audience finner du en guide i kunnskapsbanken vår her. Har du spørsmål angående integreringen er du velkommen til kontakt oss .

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
RCS meddelanden

RCS-melding – Alt du trenger å vite

Ryktene sier at Apple snart vil lansere støtte for RCS (Rich Communication Services) i sin nye iOS-oppdatering, noe som vil innebære en betydelig utvikling innen ...
Read More
kundresan

Hva er kundereisen?

Kundereisen er den prosessen en kunde går gjennom fra første kontakt med en bedrift eller et produkt til de blir en lojal kunde. Det er ...
Read More
segment

Effektiv kundesegmentering – hvordan du definerer kundesegmentet ditt

I dag er kundesegmentering et uunnværlig verktøy for bedrifter som ønsker å optimalisere markedsføringsstrategiene sine og forbedre kundeopplevelsen. Ved å forstå og analysere ulike kundesegmenter ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .