fbpx

5 effektive måter for din SMS markedsføring

SMS er den raskest voksende markedsføringskanalen på planeten. Hvorfor? Det er en naturlig form for kommunikasjon. Derfor sender 99 % av oss en SMS hver dag. SMS markedsføring består vanligvis av en kortere melding med et godt formulert og attraktivt budskap. Du kan sende SMS til kunder på nett, sende SMS fra datamaskinen og selvfølgelig fra mobiltelefonen, med en uslåelig åpningsrate. I løpet av få minutter vil nesten 100 % av personene som mottok SMS en din ha lest meldingen din.

5 ideer til hvordan du kommer i gang med din SMS-markedsføring:

Feir spesielle dager med kundene dine

Alle elsker en bursdag eller jubileum, så send en automatisk bursdags-SMS. Å feire kundene dine kan føre til takknemlighet og lojalitet. Vær forsiktig med spørsmål for å fange opp viktige personlige datoer i undersøkelsene/registreringene dine.

birthday sms

En SMS om unike og relevante muligheter

Når du lærer publikumspreferansene dine, kan du informere dem når noe spesielt er tilgjengelig eller skjer som interesserer dem. Gi dem en sniktitt før alle andre med en enkel beskjed. De vil vite at du bryr deg og få dem til å føle seg spesielle. Det er en fin måte å bygge lojalitet på.

Hold kundene dine oppdatert på kule ting

Noen ganger har du supertilbud som alle vil ha. SMS er en fin måte å starte samtalen om tilbudet på, og få kjøpere til å snakke med deg om det.

Bekreftelsesmeldinger

sms

Bekreftelsesmeldinger brukes ofte til detaljhandelskjøp og økonomiske transaksjoner. Bekreftelser er også nyttige i enhver annen bransje, for eksempel når noen melder seg på.

Vi lærer mest når vi lytter til kundene våre. SMS gjør det enklere enn noen gang. Send et spørsmål eller to, eller en lenke til en litt lengre spørreundersøkelse. Du kan også sende raske spørreundersøkelser umiddelbart etter at en kunde har jobbet med teamet ditt for å få tilbakemelding på opplevelsen.

Med SMS har du flere samtaler med publikum, lærer mer om dem og utdyper relasjonene dine. Alt på en måte som er naturlig, interaktiv og umiddelbar. Vi delte 5 ideer for å komme i gang med SMS markedsføringen din, men det er så mange variasjoner for hver idé. Hvordan vil du bruke tekstmeldinger for å øke bedriftens markedsføringsytelse? Den eneste grensen er fantasien din.

Trenger du hjelp til å komme i gang med SMS in Rule ? Kontakt oss! Har du ennå ikke en Rule konto og ønsker å komme i gang med digital kommunikasjon? Kom i gang med Rule gratis i dag!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
RCS meddelanden

RCS-melding – Alt du trenger å vite

Ryktene sier at Apple snart vil lansere støtte for RCS (Rich Communication Services) i sin nye iOS-oppdatering, noe som vil innebære en betydelig utvikling innen ...
Read More
kundresan

Hva er kundereisen?

Kundereisen er den prosessen en kunde går gjennom fra første kontakt med en bedrift eller et produkt til de blir en lojal kunde. Det er ...
Read More
segment

Effektiv kundesegmentering – hvordan du definerer kundesegmentet ditt

I dag er kundesegmentering et uunnværlig verktøy for bedrifter som ønsker å optimalisere markedsføringsstrategiene sine og forbedre kundeopplevelsen. Ved å forstå og analysere ulike kundesegmenter ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .