fbpx
Raptor-logo

Raptor og Rule

Raptor Services og Rule er begge spesialister på personalisering og analyse av kundedata. Raptor Services er en kundedataplattform (CDP) som fokuserer på kundedata og personalisering på tvers av kanaler, og kompletterer Rules fokus på dataaktivering gjennom e-post- og SMS. Ved å integrere tjenestene våre får du en helhetlig løsning som maksimerer bruken av kundedata i personaliserte markedsføringskampanjer på tvers av flere plattformer.

Raptor Services er en markedsledende CDP. Løsningene deres gjør det mulig for merkevarer å gjenkjenne brukeratferd på tvers av flere kanaler og tilby personlige anbefalinger for å aktivere data på tvers av alle kanaler. Med Raptor kan merkevarer lage individuelle profiler helt ned til 1:1. Dette gir full innsikt i kundeinteraksjonene og store muligheter til å tilpasse hvert eneste kontaktpunkt i kundereisen.

Ta neste steg i markedsføringen og maksimer potensialet med avansert personalisering. Raptors teknologi er basert på nøye analyserte kundedata, noe som sparer deg for tid og øker relevansen av markedsføringen din. Den fremmer også fremmer også salg på en helt automatisk måte. Ved å rette deg mot de mest potensielle kjøperne med de riktige anbefalingene øker du sjansene for konvertering. Integrasjonen mellom Raptor og Rule øker relevansen, kundelojaliteten og salget i din digitale kommunikasjon.

Med integrasjonen kan du

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .