fbpx
logo-tweakwise

Tweakwise og Rule

Med integrasjonen mellom Tweakwise og Rule får du en effektiv og automatisert løsning som hjelper deg med å skape mer relevante og engasjerende e-postkampanjer, noe som i sin tur fører til bedre kundeopplevelser og økt salg.

Tweakwise er en ledende løsning for personalisering av produktanbefalinger og søkeoptimalisering. Plattformen hjelper nettbutikker med å tilby en mer skreddersydd og engasjerende handleopplevelse ved å bruke avanserte algoritmer til å anbefale produkter basert på hver enkelt kundes individuelle atferd og preferanser. Ved å optimalisere søke- og navigasjonsfunksjonene på e-handelsnettstedet ditt kan Tweakwise forbedre kundeopplevelsen og øke salget.

Integrasjonen mellom Tweakwise og Rule tilbyr en kraftig løsning for å forbedre din e-postmarkedsføring , ved å kombinere Tweakwises smarte produktanbefalinger med Rules effektive kommunikasjonsverktøy. Når du integrerer disse plattformene, kan du enkelt og effektivt inkludere personlige produktanbefalinger direkte i e-postene dine, noe som fører til økt engasjement og høyere konverteringsrater blant kundene dine.

  • Øk engasjementet med kundene dine: Tilby personlig tilpassede produktforslag basert på kundenes tidligere atferd og preferanser.
  • Spar tid og ressurser med automatisering: Automatiser prosessen med å inkludere produktanbefalinger i e-postene dine. Du kan unngå manuell håndtering og i stedet fokusere på å skape kvalitetskampanjer.

Integrasjonen gjør det mulig å

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .