fbpx

Abicart og Rule integrasjon

Abicart er en e-handelsplattform som tilbyr en rekke ulike smarte løsninger. Når du integrerer Abicart med Rule , synkroniseres kundedataene dine, for eksempel handlekurv som pågår eller ordre fullført, automatisk mellom Abicart og Rule kontoen din. Integrasjonen muliggjør smart og strategisk digital kommunikasjon som gjør at du kan følge kunden gjennom hele kundereisen. Integrer Rule med Abicart og lag en bærekraftig strategi for å ønske velkommen, beholde og tiltrekke tapte kunder.

Abicart er en komplett e-handelsløsning hvor du enkelt kan administrere alt relatert til din nettbutikk, i en og samme plattform. De tilbyr alt fra snye temaer, moderne betalingsløsninger, smarte integrasjoner, språk, valutaer, støtte på svensk og mye mer, i en brukervennlig admin.

Med Abicart får du både pakkeløsninger og skreddersydde løsninger som å hjelpe deg med å bygge din nettside basert på dine ønsker og preferanser. Du trenger ingen tekniske forkunnskaper for å bruke Abicart. Det er et enkelt grensesnitt å jobbe i hvor det skal være ukomplisert for deg som bruker å administrere dine produkter, bestillinger og kunder.

Med vår integrasjon mellom Abicart og Rule kan du gi hver enkelt kunde en personlig kundereise og dermed bygge både dypere kunderelasjoner og kundelojalitet. Ved å skape en interaksjon mellom plattformene hvor data automatisk synkroniseres, vil du enkelt kunne skape unik og personlig kommunikasjon til dine kunder. Dette vil igjen føre til økte inntekter og flere tilbakevendende kunder.

  • Gjennom vår avanserte integrasjon kan du ta personlig kommunikasjon ett skritt videre og komme i gang med hyperpersonalisering .
  • Lag automatisert kommunikasjon med vårt Marketing Automation- verktøy som utløses av data fra din nettbutikk.

Når du integrerer Abicart med Rule kan du:

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .