fbpx

Askås og Rule integrasjon

Når du integrerer Askås med Rule , kan du dra nytte av fordelene med begge plattformene. Askås hjelper deg med å få innsikt i hva dine kunder er interessert i på din e-handel ved hjelp av grundige analyser. Når en kunde gjør noe på e-handelen din, etterlater de et digitalt fotavtrykk i form av data, som deretter automatisk blir presset inn i Rule kontoen din. Ved hjelp av den dataen kan du så lage skreddersydd kommunikasjon og på denne måten få både mer fornøyde og mer lojale kunder.

Askås er en SAAS-tjeneste som har vært involvert i digital utvikling i over to tiår. De tilbyr komplette e-handelsløsninger og skreddersydde løsninger etter dine behov og preferanser. Askås plattform tilbyr en rekke ulike funksjoner som gir deg som e-forhandler mulighet til å jobbe på en smartere og mer produktiv måte. Det spiller ingen rolle om du er en nystartet e-handel eller om du driver en større og mer etablert virksomhet, Askås vil hjelpe deg med din e-handelsreise fra stedet du er i øyeblikket.

Med vår Askås og Rule integrasjon kan du få dypere innsikt i hva dine kunder er interessert i. Ved hjelp av data samlet inn gjennom din e-handel i form av digitale fotavtrykk som kunden etterlater seg, kan du deretter opprette kundesegmenter i Rule . Dermed kan du begynne å tilpasse tilbud og produktanbefalinger til dine besøkende og kunder, noe som vil skape lengre kundeforhold og øke din digitale vekst.

Når du integrerer Askås med Rule kan du:

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .