fbpx
Magento_Logo

Magento og Rule integrasjon

Med Magento-pluginen kan du med hell bruke verdifull kundedata for å tilpasse din digitale kommunikasjon og øke konverteringen. Med vår Magento- og Rule -integrasjon har du full frihet og kan administrere hvilke data som sendes fra Magento-butikken din til Rule kontoen din. Dette betyr at når produktkatalogen din utvides, kan du utvide kundedataene i Rule . Ved å smidig utnytte data via Magento, kan du levere en sømløs omnikanalopplevelse, hvor du kommuniserer gjennom riktig kanal, til nøyaktig rett tid med strategisk målrettet innhold. På denne måten forbedrer du resultatene av markedsføringen din og den totale ROI.

Hva er Magento? Magento er en e-handelsplattform som eies av Adobe. Magento-brukere har tilgang til hundrevis av unike funksjoner som hjelper dem å få kontakt med kundene sine og selge produktene sine. Hvis du eier eller hjelper til med å drive en e-handelsvirksomhet, bør du vurdere Magento. Skaperne av plattformen gjorde den enkel å bruke for «vanlige» mennesker. Dette betyr at du ikke trenger teknisk utviklingserfaring.

Med en Magento- og Rule integrasjon sendes ordredata som nylige kjøp, hvilke produktkategorier kunden har vist interesse for og annen ordrerelatert data fra Magento-butikken din til Rule kontoen din. Ved å bruke ordredataene kan du opprette kundesegmenter og tilpasse tilbud og anbefalinger.

  • Lag automatisert kommunikasjon med vårt Marketing Automation- verktøy som utløses av data fra Magento-butikken din.
  • Gjennom vår avanserte integrasjon kan du ta personlig kommunikasjon ett skritt videre og komme i gang med hyperpersonalisering .

Når du integrerer Magento med Rule kan du:

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .