fbpx
shopify integration

Shopify og Rule integrasjon

Vår Shopify-integrasjon lar deg starte, vokse og administrere alle deler av e-handelen din. Når du integrerer Shopify med Rule , kan du enkelt samle inn relevante kundedata som ordrehistorikk, engasjement og nettadferd. Du kan deretter bruke disse kundedataene til å levere skreddersydde tilbud til kundene dine. Ved hjelp av vår Rule og Shopify-integrasjon har du muligheten til å følge kunden gjennom alle trinn i kundereisen og kan legge en smart strategi for å ønske velkommen, beholde og tiltrekke tilbake tapte kunder.

Shopify er en av de ledende e-handelsplattformene som gjør det enkelt for bedrifter i alle størrelser å selge online. Du trenger ikke ha noen forkunnskaper innen for eksempel design og utvikling, men bør enkelt kunne starte, utvikle og vokse med din e-handel som du bygger opp hos Shopify. Tjenesten er skybasert, noe som betyr at du som kunde ikke trenger å tenke på oppdateringer eller vedlikehold av webservere og programvare.

Med vår Rule og Shopify-integrasjon kan du fange nye abonnenter og kundeklubbmedlemmer fra e-handelen din og automatisk sende dem til Rule kontoen din. Integrasjonen gjør at prosessen mellom din e-handelsplattform og kontoen din i Rule kan automatiseres slik at du enkelt kan øke antallet abonnenter og kundeklubbmedlemmer .

  • Utnytt bestillingsdata samlet inn fra din e-handel og skreddersy din digitale kommunikasjon.
  • Lag automatisert kommunikasjon som utløses av data fra Shopify-butikken din ved å bruke vårt Marketing Automation- verktøy.

Når du integrerer Shopify med Rule kan du:

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .