fbpx
Woocommerce integration

Woocommerce og Rule

Woocommerce er WordPress fleksibel e-handelsplattform og en av våre integrasjoner som gjør det daglige arbeidet enklere for e-handlere. Med Woocommerce-pluginen gjør du WordPress-siden din til en e-handelsside ved hjelp av bare noen få klikk. Når du integrerer Woocommerce med Rule , kan du utnytte verdifull kundedata for personalisering kundereisen med merkevaren din og dermed øke konverteringene dine. Med vår nyeste WooRule- oppdatering, du har nå full frihet og kan administrere hvilke data som sendes fra Woocommerce-butikken din til Rule kontoen din.

Woocommerce fortsatt i dag, en av de raskest voksende e-handelsplattformene siden de ble grunnlagt i 2011. Det fungerer som en gratis plugin som du kan bruke for WordPress-siden din som gjør nettstedet ditt til et e-handelsnettsted. Woocommerce ble grunnlagt for å forenkle prosesser for bedrifter slik at de jevnt kan forme og bygge nettbutikken sin, nøyaktig i henhold til deres preferanser. Woocommerce gir deg mange fordeler, blant annet blir det lettere å ha kontroll på salg, oppdatering av produkter og tjenestene du tilbyr.

Integrasjonen mellom Woocommerce og Rule åpner for mange muligheter. I Rule kan du med vår avanserte Marketing Automation verktøy, opprette automatisert kommunikasjon som utløses av data fra din Woocommerce-butikk. Du kan for eksempel sende attraktive ordrekvitteringer og annet transaksjonsmeldinger. Skap og bygg dypere kunderelasjoner ved å sende automatiske oppfølgings-e-poster basert på tidligere kjøp.

Når du integrerer Woocommerce med Rule kan du:

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .