fbpx

Softronic Charity and Rule integrering

Softronic Charity er et innsamlings- og CRM-system med en kraftig helhetsløsning for for eksempel innsamlings- og veldedige organisasjoner som har behov for å administrere gaver, kampanjer og relasjoner til sine givere. Når du integrerer Softronic Charity med Rule , kan du skape et samspill mellom de forskjellige plattformene og dra nytte av fordelene de tilbyr. Med data fra CRM-systemet ditt presset inn i Rule , kan du enkelt automatisere kommunikasjonen din via vårt avanserte Markedsføringsautomatiseringsverktøy .

Softronic Charity tilbyr innovative digitale løsninger for deg som hjelper bedrifter og organisasjonene som jobber med veldedighet. De tilbyr en alt-i-ett-plattform bygget for bedrifter for sømløst å administrere veldedighet og forretningsutvikling. De tilbyr en rekke ulike tjenester, for eksempel systemløsninger, sikkerhet og saksbehandlingssystemer. Deres brede utvalg av løsninger gir kundene muligheten til å fokusere på det som er mer nødvendig, i stedet for å grave seg ned i andre kompliserte systemer og plattformer.

Når du integrerer Softronic Charity med Rule , kan du hente data fra CRM til Rule og deretter segmentere opp kundene dine for dermed å skape personlig kommunikasjon. Når du segmenterer kundebasen din basert på for eksempel atferd, egenskaper eller engasjement, er det lettere å fange interessen til kundene tidlig og fortsette å tiltrekke dem. Dette vil igjen føre til dypere og lengre varige kundeforhold.

    • Lag automatisert kommunikasjon med vårt Marketing Automation- verktøy som utløses av data fra Softronic Charity-kontoen din.
    • Gjennom vår avanserte integrasjon kan du ta personlig kommunikasjon ett skritt videre og komme i gang med hyperpersonalisering .

Når du integrerer Softronic Charity med Rule , kan du:

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .