fbpx
Trustpilot

Trustpilot og Rule

Med Trustpilot og Rule integrert kan du samle inn meninger fra kundene dine etter at de har fullført et kjøp. Det hjelper deg å forstå dine kunder bedre, hvordan de opplever din bedrift, og du kan dermed skape enda bedre og mer målrettet kommunikasjon til dem i fremtiden. Ved å ha Rule og Trustpilot integrert kan du også bruke og fremstille dine positive anmeldelser i bunnteksten på utsendelsene dine som en rating, som igjen vil føre til økt tillit og dermed flere konverteringer.

Om Trustpilot

Trustpilot er en anmeldelsesplattform hvor du kan legge igjen anmeldelser om ulike selskaper og tjenester på internett. Det er en uavhengig tredjepartstjeneste som lar kunder over hele verden legge igjen anmeldelser og tilbakemeldinger om forskjellige selskaper og hva de tilbyr. Disse anmeldelsene gir andre potensielle kunder en ide om selskapets omdømme og kvaliteten på produktene eller tjenestene deres. Det hjelper også bedrifter med å forstå og forbedre sine kunderelasjoner og produktene de tilbyr ved å samle inn og behandle tilbakemeldingene de mottar.

Med Trustpilot og Rule integrert kan du bruke anmeldelsene dine som vurdering i e-postene dine. Dette resulterer i økt troverdighet for bedriften og øker dermed dine muligheter for salg. Gjennom integrasjonen kan du send også ut anmeldelses-e-poster direkte fra plattformen vår når noen har fullført en bestilling i butikken din, noe som hjelper deg med å forstå hva kundene dine syntes om opplevelsen med virksomheten din.

Når du integrerer Trustpilot med Rule kan du:

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .