fbpx

Wikinggruppen og Rule

Wikinggruppen tilbyr komplette løsninger og systemutvikling for alle typer e-forhandlere . Når du integrerer Wikinggruppen med Rule , synkroniseres dine kundedata som ordrehistorikk, atferd og kundeadferd automatisk og dyttes inn i Rule kontoen din. Du kan analysere dataene som kundene oppgir på nettstedet ditt og få viktig innsikt fra det. Du kan deretter enkelt segmentere kundene dine innenfor Rule for å levere unikt skreddersydd kommunikasjon gjennom hele kundereisen, basert på kundeadferd og preferanser.

Wikinggruppen er en av Sveriges største e-handelsleverandører. De tilbyr en rekke ulike tjenester for å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde å komme i gang med din e-handelsreise. Basert på dine ønsker og preferanser hjelper de deg med å lage en e-handel som passer deg. Ønsker du at den skal være grafisk tiltalende, tilpasset ønsket målgruppe eller en brukervennlig nettbutikk? Wiking-gruppen vil hjelpe deg uansett. Målet deres er at netthandel skal være morsomt og smidig, men samtidig lønnsomt for deg som e-forhandler.

Når du integrerer Wikinggruppen med Rule , sendes ordredata som nylige kjøp, hvilke produktkategorier kunden har vist interesse for og engasjementsdata fra din Wikinggruppen-butikk til din Rule konto. Ved å bruke ordredataene kan du opprette kundesegmenter og tilpasse tilbud og anbefalinger. Ved å utnytte relevante data i din markedsføring og kommunikasjon vil du øke e-handelssalget raskere.

  • Vinn tilbake kundens interesse gjennom strategisk Win Back- kommunikasjon i form av personlige produktopplevelser.
  • Lag automatisert kommunikasjon med vårt Marketing Automation- verktøy som utløses av data fra din Wikinggruppens nettbutikk.

Når du integrerer Wiking Group med Rule , kan du:

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .