fbpx

Zapier og Rule integrasjon

Zapier tilbyr et verktøy som fungerer på en slik måte at du setter opp ulike typer aktiviteter kalt «Zaps», basert på hva en kunde gjør for visninger på appen eller nettsiden din. Når en kunde utfører en handling, utløses den av den forhåndsbestemte oppgaven som var ønsket, og deretter sendes disse dataene inn i Rule din automatisk. For eksempel, hvis en kunde klikker på et produkt på e-handelen din, men ikke foretar et kjøp, kan du opprette og sende en automatisk Winback- e-post til kunden for å minne dem om hva de kan forvente.

Zapier tilbyr et verktøy for å koble forskjellige apper med hverandre for å bygge automatiske flyter. Zapier kombinerer såkalte Triggers and Actions for å få noe til automatisk å skje i en app når du gjør noe i en annen app. Så du legger inn hva du vil skal skje i feedene dine selv og så skjer det automatisk. En Zap kan ha opptil 100 handlinger og automatisere en hel prosess – ikke bare en enkelt oppgave. På denne måten kan du spare både mye tid og penger ved å la prosessen håndteres automatisk.

Med en Zapier og Rule integrasjon kan du automatisk få datasporene som en kunde gir på nettstedet ditt inn i Rule kontoen din. Dette muliggjør sømløs kommunikasjon gjennom hele kundereisen. Ved hjelp av kundeinnsikt du fanger opp på nettstedet ditt og dataene som samles inn i Rule , kan du enkelt personalisere din digitale kommunikasjon, noe som vil føre til langsiktige kunderelasjoner og økt kundelojalitet.

Når du integrerer Zapier med Rule kan du:

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .