fbpx

Årets julegave – digitale gavekort med bedrifter

I en tid med alt som er digitalisert i dag, ønsker vi å fremheve digitale gavekort – de mest verdsatte utsendelsene av dem alle! Visste du at gavekortinnehavere i gjennomsnitt handler for omtrent 40 % mer enn verdien av gavekortet ved innløsning? Det viser seg også at en stor andel av de som får gavekort blir nye, gjenværende kunder. Det betyr at du ved hjelp av digitale gavekort både kan utvide kundegrunnlaget og øke salget betraktelig! Kunden blir fornøyd, du blir fornøyd. Hva er vinn-vinn, hvis ikke det?

Hvorfor digitale gavekort?

Folk elsker gavekort og gaver, det er et faktum. Og å handle gaver og julegaver på nett i stedet for i butikk er både bedre, billigere og enklere. Det er også verdt å nevne at folk generelt sett liker både å motta gavekort, men også sende gavekort på nett til venner og familie. Så i tillegg til å være en positiv og forventningsfull opplevelse for begge parter, fungerer gavekort også som et flott konverteringsverktøy som lar dine nåværende kunder introdusere bedriften din for sine kjære. På denne måten kan du utvide kundebasen din, samtidig som du øker inntektene.

Hvordan fungerer et digitalt gavekort?

Et digitalt gavekort fungerer på nøyaktig samme måte som et fysisk. Forskjellen på et fysisk og et digitalt gavekort er at et digitalt gavekort vanligvis består av en slags kode, enten en tall/bokstavkombinasjon som legges inn i kassen, eller en QR-kode. Når du kjøper et gavekort på nett fra et firma, mottar kjøperen denne koden på e-post eller SMS. Kjøper kan da enten sende sitt kjøpte gavekort via SMS som SMS gavekort eller som e-post til mottaker. Perfekt gave eller julegave til en kunde eller venn som kan kjøpes digitalt.

Digitalt gavekortselskap

Alle bedrifter, uansett filial, kan ha nytte av å selge digitale gavekort i butikken sin. Hovedfordelen er nettopp friheten og valget som følger med digitale gavekort. Gaver og julegaver til kunder og ansatte kan være smarte, men et gavekort kan aldri gå galt. En annen fordel med digitale julegaver og gaver er at mottakeren av gavekortet kan handle når de vil, uavhengig av tid og sted. Derfor er det supert å gi et digitalt gavekort i julegave til dine kunder, da du gir kunden friheten til å kjøpe det de ønsker fra ditt sortiment.

Slik fungerer IDEAL OF SWEDEN med digitale gavekort

Vår suksessrike kunde IDEAL OF SWEDEN ønsket å komme i gang med digitale gavekort via Rule . De så en fin mulighet til å kunne tilby sine kunder å kjøpe den «ideelle gaven» til en nær venn via digitale gavekort. Et digitalt gavekort er satt opp som en automatisering i Rules Marketing Automation- verktøyet. Når du har satt opp automatiseringen, er det da en prosess som ordner seg selv. IDEAL OF SWEDEN har innsett verdien og fordelene nedenfor, ved å ha gavekort tilgjengelig på nettsiden og digitalisere og automatisere denne prosessen. Meld deg på IDEAL OF SWEDEN sitt nyhetsbrev så går du ikke glipp av noen nyheter.

digitale gavekort ideal for sverige

Vanskelig å finne julegaver til kunder? Ikke lenger.

Julegaver til kunder kan være vanskelige, spesielt hvis du er en stor bedrift. Hovedsakelig av den enkle grunn at du ikke vet hva folk liker. Man ønsker at en julegave til kundene skal være noe personlig, men det kan være vanskelig å vite hva hver enkelt kunde liker. Det er nettopp her gavekort kommer inn i bildet, noe som er svært populært for bedrifter å gi i julegave til ansatte og kunder. Digitale gaver er også blant de enkleste tingene du kan gi noen. I tider som disse gjør det ekstremt enkelt å kunne gi en julegave digitalt uten å måtte se hverandre fysisk, for eksempel et gavekort fra IDEAL OF SWEDEN. I tillegg kan de fleste digitale gavekort sendes som gave via SMS. Julegaven din vil garantert bli satt pris på, for den gir kunden din mulighet til å kjøpe noe han selv liker. Eller hvorfor ikke gi et gratis gavekort i julegave til en kunde fra ditt eget firma? Julegaver er en viktig gest for å gjøre en kunde lojal og føle seg verdsatt.

Fordelene med digitale gavekort

Et digitalt gavekort fungerer akkurat som et tradisjonelt gavekort, som kan brukes til å handle i en fysisk butikk. Kjøperen kjøper gavekortet fra butikken din og bestemmer deretter et beløp som det lastes med. Det digitale gavekortet kommer med en verdikode som du enkelt kan løse inn gavekortet med og handle i både fysiske og e-handelsbutikker. Fordelene med et digitalt gavekort er imidlertid betydelig flere enn med de fysiske, og vi har listet dem opp nedenfor:

Effektiv

Kjøperen kan kjøpe gavekortet direkte via nettstedet ditt og få det levert til hvem som helst, når som helst. Et digitalt gavekort er en perfekt gave til en nær venn, men også en av de mest verdsatte julegavene i bedrifter å gi i julegaver til kunder og ansatte. Hvis du har kjære, ansatte eller kunder som er et annet sted, er det supereffektivt å sende en gave til dem også. Det er dermed en utrolig forenklet prosess hvor kunden administrerer selve kjøpet og leveringen av gavekort selv, mens systemet i Rule holder tett øye med tallene for deg.

Personlig tilknytning

Digitale gavekort kommer med fleksibiliteten til å kunne tilføre mer verdi til kundens kjøp. I Rule lager vi maler for design og utseende på gavekortet. For å gjøre gavekort ekstra morsomme kan du legge til en morsom gif som utstråler bedriftens identitet eller be støtte om hjelp til midlertidig å lage for eksempel en ferierelatert gavekortmal eller endre språket på malen til for eksempel engelsk . Dette skaper merkekjennskap hos kunden og en sterk personlig tilknytning til akkurat din bedrift. Bare fantasien din kan begrense hvordan du vil at gavekortmalen skal se ut, prøv Rule free i 30 dager for å utforske flere kreative funksjoner.

Trygg og tilgjengelig

Et gavekort som er digitalt er alltid tilgjengelig og med deg, digitalt i mobilen. I tillegg er et digitalt gavekort gyldig overalt, det vil si både på nett og i fysisk butikk hvis det finnes, avhengig av hvilket selskap det er kjøpt fra. En sikkerhet er også at et digitalt gavekort ikke forsvinner ved en feiltakelse og i tillegg er svært vanskelig å kopiere eller misbruke.

Glatt

Når du lager digitale gavekort velger du som bedrift selv hvordan gavekortene dine skal se ut, hvilken tekst som skal stå i gavekortet og hvordan du ønsker å levere det til kunden. Kundene dine velger på sin side fritt hva de vil kjøpe, når og til hvem det skal leveres, via hvilken leveringsmåte. Resten av prosessen håndteres av det automatiserte systemet i Rule . Du har alle forutsetninger for å lage en unik digital julegave, i vår brukervennlige plattform.

Utvid kundebasen din

Når en kunde løser inn et gavekort hos deg, får du en sjanse til å gi gavekortmottakeren en grunn til å bli hos deg som kunde og ønsker å bli en del av databasen din. Mange av gavekortmottakerne er helt nye kunder, som du nå har mulighet til å etablere kontakt med. All data som samles inn fra mottakerne av gavekortene, registreres og lagres deretter i Rule via din e-handelsplattform.

Total kontroll over salget

En av hovedfordelene for deg som trader er at all statistikk registreres automatisk i Rules system og du får dermed total kontroll over salget. Du kan se statistikk over nøyaktig hvor mange gavekort som ble solgt, til hvilken verdi og til hvilke spesifikke målgrupper.

digital markedsføringsautomatisering for gavekort

Spar penger – og miljøet

Til slutt må vi ikke glemme det kanskje viktigste og mest positive aspektet ved digitale gavekort. Det handler åpenbart om miljøet. Forstå hvor mye plast og papir bedriften din kan spare ved å digitalisere markedsføringen din og i dette tilfellet gavekort. For ikke å snakke om de utrolige kostnadene du sparer ved å slippe å betale for materialer, trykking og utskrift. Det er en enkel og kostnadseffektiv måte å gjøre din bedrift oppfattet som innovativ og miljøbevisst.

Digitale gavekort – årets julegave til kjære

Basert på de ovennevnte fordelene som følger med digitale gavekort, har IDEAL OF SWEDEN nå gjort det enda enklere for sine kunder å få den ideelle digitale gaven i deres e-handelsbutikk. Samtidig har de selv økt konvertering, kundemasse og salg. Hvis en kunde kjøper et gavekort fra din bedrift til en nær venn, viser det at kjøperen har sterk tillit til merkevaren din og inviterer sine nærmeste til å oppleve det selv. Når det er sagt, sørg nå for at du har digitale gavekort, årets julegave, tilgjengelig og klar for kundene dine å ta del i på e-handelsplattformen din. For hvem ville vel ikke bli glad for å motta et gavekort til favorittbutikken sin til jul?

Vil du komme i gang og lage digitale gavekort via Rule ? Ikke nøl med å kontakte oss . Har du ennå ikke en Rule konto og ønsker å komme i gang med digital kommunikasjon ? Utforsk Rule gratis i 30 dager.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .