fbpx

IT’S A WRAP! Og DER løp vi i mål for 2023, et skikkelig BANG-år som bød på både oppturer og nedturer. Mye har skjedd i løpet av året, ikke bare på Rule , men rundt om i verden og i samfunnet vårt, som har påvirket oss alle på forskjellige måter. Og nå er det på tide å vinke farvel til 2023! Men før vi lukker døren helt, skal vi se tilbake et øyeblikk og oppsummere året som har vært på Rule . Slik så det ut:

Dette var Rule 2023:

Sterk vekst med lønnsomhet

Vi er utrolig beæret over å fortsette vår vekstreise, både internt og i vår kundebase. I år har vi nådd en milepæl på over 2000 kunder, noe som er helt utrolig! Vi vil gjerne si den mest ydmyke takk til dere kunder som velger oss som deres leverandør og for deres tillit til oss. Vi står ved vår inkluderende filosofi der alle bedrifter, uavhengig av bransje eller størrelse (i omsetning og antall personer) er velkommen til å bruke Rule for å skape vellykket digital kommunikasjon og øke deres vekst.

Mange nye ansikter

I løpet av 2023 har vi hatt æren av å ansette flere nye kolleger i teamene våre. Vi har rekruttert godt og har nå:

 • Tre nye selgere, noe som betyr at vi har et helt komplett Outbound Sales Team
 • En ny Customer Success Manager og en ny Support Representant som hjelper våre kunder med å utvikle seg i plattformen vår
 • Flere nykommere i vårt Tech Team som jobber med å utvikle plattformen vår
 • En ny PR- og presserepresentant og en merkevareambassadør for Danmark

Med disse tilleggene på plass kunne vi i løpet av året utvikle oss og vokse med den raketthastigheten vi gjorde. Det har vært en skikkelig laginnsats, GO TEAM RULE!

Rule i Amsterdam

Internasjonal ekspansjon

Vi utforsket ny mark i år og gikk inn i våre naboland Danmark og Norge. Det var et opplagt neste steg for oss å ta, da vi allerede har en veletablert kundebase i Norden og har en plattform som møter behovene til mange andre nordiske selskaper. I forbindelse med dette har vi som nevnt ovenfor ansatt en Brand Ambassador for Danmark og lenger ned i innlegget forteller vi mer om vår lansering for Norge.

Chris och Martin

Oppdateringer og forbedringer i plattformen

De av dere som allerede har sett vår Rule Wrapped er klar over at vi har laget totalt 286 utgivelser i Rule i år! Det kan ikke sies annet enn at vårt techteam har jobbet i rasende fart for å kunne møte kundenes forventninger og ønsker i Rule . Vi trodde at fjoråret ville bli vanskelig å bryte i antall utgivelser, men å så feil vi tok. Her er et utvalg av de største utgivelsene i løpet av året:

Rule

Årets første og en av de største lanseringene for 2023, er vår gratisversjon av plattformen der målet var å senke barrierene mellom forretning og suksess. Rule er for alle bedrifter, uavhengig av størrelse eller kontantstrøm, som ønsker å ta sin digitale kommunikasjon til neste nivå! Med Rule Free kan kunder laste opp ubegrenset kundedata, enkelt lage og administrere engasjerende kampanjer, analysere og optimalisere strategier og kommunisere med målgruppen sin på en vellykket måte – helt gratis. Rule gratis her hvis du ikke allerede har gjort det!

Merkestil

Den neste store utgivelsen i år var da vi lanserte Brand Style i Rule plattformen, en revolusjonerende funksjon som gjør det enkelt for våre kunder å tilpasse malene sine i henhold til deres merkevareretningslinjer, helt automatisk. Tanken bak Brand Style var at vi ønsket å forkorte tiden fra kontoen din opprettes til den første utsendelsen din går ut. Vi har eksempler på kunder som var i gang på 5 minutter og gjorde sin første sending. Det har alltid vært vår ambisjon og vårt mål!

Måned i gjennomgang

Statistikk, analyse og oppfølging har vært et hett tema på Rule i år og for å gjøre det enda enklere for våre kunder å tyde prestasjonene deres, begynte vi å sende månedlige oppsummeringer, såkalt «Month in Review». I denne oppsummeringen kan kunden se deres kampanjer som gir best resultater for måneden, hvordan utsendelsene deres presterte sammenlignet med forrige måned og få tonnevis av innsikt i hvordan de kan optimalisere strategien.

Rule

Vi har lenge jobbet med å forenkle og forbedre hvordan kunder kan jobbe med egne data og ønsker at våre kunder raskt og enkelt skal kunne se trender, men like effektivt segmentere på enkelte brukergrupper, for å oppnå bedre resultater. Derfor utviklet vi Rules nye statistikkfunksjon Rule Analytics , som er designet for at kunder skal få en større forståelse av hvordan kampanjene deres gir resultater, engasjere mottakere og hvilke resultater de genererer.

Analys dashboard

Flerspråklig kommunikasjon

Vi har tatt enda et steg i år for å bli best i klassen, ved å kommunisere på flere språk, både i våre utsendelser og i sosiale medier. I Rule vil du bli nådd av kampanjer på språket du har angitt i kontoen din, og Rules LinkedIn er nå også tilgjengelig på engelsk. Dette gjør at vår kommunikasjon er enda mer relevant for hver enkelt mottaker og lett tilgjengelig for alle våre kunder, uavhengig av demografisk posisjon.

Rule 2.0

En av våre siste utgivelser for i år er påmeldingsskjemaer som vi utviklet og lanserte i det nye designet i Rule . Formålet med den oppdaterte funksjonen er et nytt, mer intuitivt utseende og en mer sømløs opplevelse, så er det også en helt ny knapp for enkelt/dobbelt opt-in. Denne oppdateringen tar brukeropplevelsen til et nytt nivå og gir deg mye større fleksibilitet i hvordan du kan bygge abonnentlisten din.

formulär 2023

Bildebanken 2.0 i den nye Rule

En relativt liten, men åh så populær funksjon i klassisk Rule , vi snakker om bildebanken. Vi har nå utviklet bildebanken og implementert den oppdaterte versjonen i den nye Rule . I den nye bildebanken kan du jobbe med mapper og enkelt navigere mellom innholdet du tidligere lastet opp i Rule . En annen funksjon som sikrer at det du trenger for raskt og enkelt å lage verdifullt innhold er lett tilgjengelig.

Design, merkevarebygging og visuell identitet

2023 har brakt mange kule oppdateringer til Rules’ design og grensesnitt. De fleste av beslutningene vi har tatt er basert på mye research og forespørsler fra både kunder og partnere. Vi har ikke bare forenklet eksisterende funksjoner, men også utviklet nye for å hjelpe kundene våre å navigere på plattformen vår lettere.

Rule .no

Vi har gitt nettsiden vår en norsk makeover! Nå kan du nyte innholdet på ditt eget språk – vi snakker norsk! Akkurat, det stemmer. I forbindelse med vårt inntog i Norden har vi også oversatt nettsiden vår slik at den også er tilgjengelig på norsk, du kan nå den på www.rule.no. I tillegg til at norsk er et av de vakreste språkene der ute, har vi oversatt nettsiden vår for å gjøre det enklere for våre norske kunder å navigere på nettsiden og funksjonene våre. Så nå er Rules nettside tilgjengelig på svensk, norsk og engelsk.

Nytt grensesnitt – ny Rule

Alt har sin tid, til og med klassisk Rule . I løpet av året har vi jobbet hardt for at kundene våre skal kunne jobbe i et så intuitivt og brukervennlig grensesnitt som mulig og for å gjøre den opplevelsen komplett, vil vi begynne å legge ned den «gamle» klassiske Rule . Den nye Rule har alle funksjonene som finnes i den klassiske Rule og enda mer. Den markante forskjellen for deg som bruker er at du vil jobbe i et helt nytt, brukervennlig og sømløst grensesnitt med flere, innovative funksjoner som vil hjelpe deg å ta kommunikasjonen til neste nivå.

nya rule 2023

Forelesning ved IHM

I løpet av november ble Rules Customer Success Team invitert til å holde en heldagsforelesning ved IHM Business School til klassetreningen for å bli Custom Experience Specialists. Det ble en dag fylt med mye lærdom, innsikt og spennende spørsmål fra sultne studenter som snart er klare for å ta fatt på arbeidsmarkedet. Igjen, takk IHM for at vi får komme og lykke til videre til alle studenter! Vi ser frem til å komme og holde foredrag hos deg igjen snart.

Partnerskap og integrasjoner

2023 har bydd på mange nye samarbeid med partnere, noe vi både setter utrolig høyt og synes er veldig gøy. Et stort fokus i år har vært på å utvikle standardiserte metoder for våre koblinger til Rule , slik at våre kunder jevnt og effektivt kan bruke kraften til plattformene deres i det daglige arbeidet. Mange av våre nye partnerskap og integrasjoner har gitt oss muligheten til å nå kunder og bedrifter i nye bransjer, noe som er utrolig gøy.

Messer, arrangementer og webinarer

Det viser virkelig at mennesker er flokkdyr og at vi har behov for menneskelige og sosiale interaksjoner, for OH for et sosialt år dette har vært. Pandemien tok hardt på folk, og nå ønsker de å ta igjen all tiden som gikk tapt. Vi har ikke bare vært på mange arrangementer, messer, AWs, seminarer og funksjoner – men har organisert flere av dem selv. Her trekker vi frem noen høydepunkter fra Rules sosiale år:

Salgs- og markedsføringsmesse 2023

Vi startet messeåret på Kistamässan, hvor vi stilte ut på Sales & Marketing Expo 2023 . Nok en gang satte vi mye fokus på å få standen vår til å skille seg ut litt ekstra, og det gjorde den virkelig! Som vanlig møtte vi mange hyggelige kunder, prospekter og samarbeidspartnere i løpet av disse dagene og messen var generelt en suksess. Vi bød selvfølgelig også på verdens beste is fra Lejonet & Björnen!

D-congress

D-kongressen 2023

Tradisjoner er ikke ment å brytes, og derfor tok vi nok en gang våre Rule hettegensere ned til den beste kysten og stilte ut på D-Congress 2023 i Gøteborg. Det var like vellykket som alltid! Disse to dagene bød på godt samvær og godt sus med samarbeidspartnere og kunder, vi hørte på interessante paneldiskusjoner og koste oss med en hyggelig avslutningsmiddag den siste dagen sammen med godt selskap. Vi skal stille ut igjen på D-Congress 2024, håper å se deg der!

d-congress

100 felles kunder med Centra

I april inviterte vi sammen med vår partner Centra til et kundearrangement for å feire 100 felles kunder! En milepæl som vi alle har jobbet hardt for og er utrolig stolte av. Denne kvelden og denne begivenheten var noe utenom det vanlige. I tillegg til å ha over 100 fantastiske kunder på stedet, ble det delt ut mange flotte premier i utlodningen vår, vi spiste god mat, hadde en liveartist på stedet som malte folk på stedet og så danset ut i de små timer. Takk Centra og kundene våre for at dere gjorde dette mulig sammen!

rule centra event 2023

Kick-off i Amsterdam

Vi startet høsten med å bringe hele Swedish Rule teamet til fantastiske Amsterdam! Det ble mildt sagt tre fartsfylte og stappfulle dager med spennende workshops, godt samvær og teambuilding. Fullt fokus var på planlegging og målsetting for årets siste kvartal og vi må si at det var virkelig gode mål vi satte oss, med tanke på hvilken flott høst vi hadde!

Rule i Amsterdam 2023

Lojalitetsdag Oslo

På slutten av året marsjerte vi inn i nabolandene Norge og Danmark, og et utgangspunkt for det var Lojalitetsdagen i Oslo, hvor vi deltok som utstiller. Lojalitetsdagen er Norges viktigste møteplass for de som jobber med lojalitet, CRM og 1-1 kommunikasjon og arrangeres av vår samarbeidspartner Oculos og ANFO. Det var et meget vellykket arrangement og vi gleder oss allerede til neste år!

Hva skal komme..

Etter årsskiftet vil vi etter hvert legge ned klassisk Rule , da hele det nye grensesnittet nå er på plass med alle funksjonene til den nye Rule . Vi er utrolig glade for å få deg inn i den nye Rule og presentere en verden av innovative funksjoner og verktøy som vil hjelpe deg å ta din digitale kommunikasjon til neste nivå.

Her er hva du kan forberede deg på og tenke på akkurat nå:

 • Begynn å bruke det nye grensesnittet og funksjonene som finnes der
 • Oppdag de samme funksjonene som i klassisk Rule , men oppdatert og mye bedre i ny Rule
 • Ta del i vårt opplærings- og veiledningsmateriell i vår kunnskapsbank
 • Se etter merknader og oppdateringer på plattformen
 • Hvis dette er første gang du logger på den nye Rule , vil du bli guidet gjennom alle funksjonene ved hjelp av en interaktiv onboarding-assistent

Gå inn og oppdag den nye Rule her!

Avslutningsvis vil vi si:

Vi ønsker å runde av året med noen velvalgte ord. TAKK kjære kunder og samarbeidspartnere for et fantastisk 2023, ingenting av dette hadde vært mulig uten dere! I år føles det virkelig som om mye har falt på plass og det beste beviset på at vi gjør noe riktig er at så mange av dere er med oss ​​på denne reisen. Himmelen er grensen, og det er dit vi er på vei med deg. Og med det sagt, avslutter vi 2023-kapittelet og ønsker det nye året velkommen med åpne armer. 2024 – la oss gå!

Vil du komme i gang med digital kommunikasjon? Utforsk Rule helt gratis så lenge du vil eller kontakt oss så forteller vi deg mer!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Link clicked details now available in analytics

We are thrilled to introduce a significant upgrade to our statistics page: Link Analysis! Now, you can delve deeper into your subscribers’ engagement by precisely ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .