fbpx

Gi veldedighet til jul – gaver som forandrer liv

Julen står for døren og julegavehandelen er i full gang. Har du tenkt på hva du skal gi i julegave til dine kjære i år? Kanskje du vil unnslippe julens stress og tenker på å donere penger til veldedige formål i stedet eller kjøpe en veldedig gave å gi bort?

Vi i Rule har æren av å jobbe med flere veldedige organisasjoner som jobber daglig for å gjøre verden til et bedre sted. I dette innlegget skal vi dykke ned i hvordan det kan se ut under store høytider som jul for noen av våre veldedighetskunder. Hvordan de jobber med sin kommunikasjon og markedsføring i Rule plattformen samt gir tips om verdifulle veldedige julegaver som du kan gi bort til nærmeste, eller kollegaer og ansatte.

Legens oppdrag om julegaver som forandrer verden

Hjelpeorganisasjonen Läkarmissionen har siden 1958 arbeidet for å endre fremtiden for sårbare mennesker og for alle menneskers rett til et verdig liv i en bærekraftig verden. De utfører internasjonalt utviklingsarbeid og katastrofehjelp i førti land. Gjennom Rules plattform kommuniserer Läkarmissionen effektivt med både potensielle og eksisterende givere via SMS og e-postmarkedsføring. Når en giver donerer en gave til Läkarmissionen, havner personen automatisk i en velkomstrekke med automatiseringer satt opp i Rule . I den sløyfen blir de så informert om hva deres bidrag går til og holdes oppdatert på arbeidet som Läkarmissionen utfører. Ved å holde en dialog får de giverne til å føle seg trygge, de skaper tillit og sørger dermed for ikke å miste giverne sine.

Hver jul informerer Läkarmissionen om julegavene som forandrer verden som de selger på nettsiden sin. Her kan du se Läkarmissionens julegavepakke.

ActionAid – "Takk kolleger med en symbolsk gave til veldedighet"

ActionAid er en global rettighetsorganisasjon som jobber for å gjøre jenter i stand til å vokse opp til å bli selvstendige kvinner, med makt til å forme sine egne liv og samfunnet de lever i. ActionAid har kjempet for likhet og rettferdighet hver dag siden 1972 og er i dag til stede i 46 land over hele verden. I høytider som jul eller farsdag sender Actionaid ut via Rule hvor de gir råd meningsfulle gaver du kan kjøpe fra dem. De markedsfører seg også overfor bedrifter i ulike sammenhenger, der de for eksempel oppfordrer til å «takke kolleger og ansatte for et godt år med en symbolsk gave» slik på slutten av året. ActionAid er utrolig dyktige til å opprettholde kommunikasjonen med giverne sine og for å holde dem lojale, har de satt opp personlige automatiseringsflyter i Journey Builder. Noe som vi virkelig ønsker å fremheve, som ActionAid også gjør i Rule , er at de A/B-testing deres utsendelser. På denne måten kan de effektivt finne ut hvilken kampanje som er mest vellykket og dermed maksimere engasjementet på utsendelsene sine.

Hvem vil du gi en meningsfull gave til denne julen? Sjekk ut ActionAids veldedighetsgavebutikk her .

Bestefar x Suicide Zero - Et viktig tilbud

Du trenger ikke være en ideell organisasjon for å bidra til en bedre verden. Det er mange måter å engasjere seg på, spesielt hvis du er en e-forhandler som kan spre et viktig budskap via butikken din og kanalene dine. Vår kunde bestefar er et eksemplarisk eksempel på hvordan man går frem. I forbindelse med Black Friday og julehandel i år selger nettbutikken Grandpa tøyposer hvor 100 % av salget går direkte til den ideelle organisasjonen Selvmord null som jobber for å redusere selvmord radikalt i Sverige. En innsats som dette er ikke bare bra for saken, men også for merkevaren din. Du bygger tillit til merkevaren din, og folk vil fortsette å assosiere bedriften din med menneskelighet og respekt.

Her kan du gå inn og kjøpe din livsviktige julegave inne hos bestefar.

Veldedige julegaver – benytt sjansen til å forandre liv

Julen skal handle om kjærlighet, glede og varme. Så er det selvsagt opp til hver enkelt hvordan de skal tolke det og hvordan de velger å feire jul. Tradisjonen tro blir de fleste julegaver både gitt og mottatt i julen, og det hender ofte at mange av disse julegavene blir helt meningsløse etter hvert, da det er ting man ikke nødvendigvis trenger. Derfor kan det være greit å stoppe opp og tenke nøye gjennom julegavene, både de du ønsker deg selv og de du planlegger å gi bort. De siste to årene har også vært preget av en langvarig pandemi som har tatt ekstra hardt på de som allerede er sårbare, så litt ekstra omsorg kan virkelig være nødvendig i disse tider. Derfor ønsker vi denne julen å fremheve våre fantastiske veldedighetskunder, som selger julegaver til veldedighet, hvor du har mulighet til å være med og forandre liv.

Takk for det viktige arbeidet du gjør!

Vil du også komme i gang og jobbe like vellykket med digital kommunikasjon som våre fantastiske veldedighetskunder? Utforsk Rule gratis i 30 dager eller kontakt oss så forteller vi deg mer om hvordan du kommer i gang!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .