fbpx

Hva skal et nyhetsbrev inneholde? Slik lager du et effektivt nyhetsbrev i markedsføringen

Nyhetsbrev er en kraftig markedsføringskanal som har eksistert i flere tiår, og de er fortsatt en viktig del av mange bedrifters markedsføringsstrategier. Et godt utformet nyhetsbrev kan hjelpe deg med å bygge sterke relasjoner med kundene dine, øke salget og styrke merkevaren din. Men for at nyhetsbrevet skal være effektivt, må det inneholde relevant og engasjerende innhold. I dette innlegget skal vi utforske hva et nyhetsbrev bør inneholde for å maksimere markedsføringspotensialet.

Hva skal et nyhetsbrev inneholde?

1. En fristende overskrift:

Nyhetsbrevets overskrift er det første mottakeren ser. Det må være fristende og vekke interessen deres. Bruk kreative og informative formuleringer som gir en pekepinn på hva nyhetsbrevet handler om samtidig som du er nysgjerrig nok til å få dem til å åpne e-posten.

2. Personlig tilpasning:

Tilpass nyhetsbrevet ditt slik at den retter seg mot målgruppen din. Bruk gjerne mottakerens navn og ta med relevant innhold som er interessant og nyttig for dem. Jo mer personlig og relevant du kan gjøre nyhetsbrevet ditt, jo større sjanse har du for å holde mottakernes oppmerksomhet.

3. Verdifullt innhold:

Det viktigste elementet i nyhetsbrevet ditt er innholdet. Det skal være verdifullt og relevant for mottakerne. Her er noen ideer til hva du bør inkludere:

 • Bransjenyheter: Del aktuelle hendelser og trender i din bransje.
 • Tips og råd: Tilby nyttige tips, råd eller veiledninger som kan hjelpe kundene dine.
 • Tilbud og kampanjer: Gi eksklusive tilbud og rabatter til abonnentene på nyhetsbrevet.
 • Kundehistorier: Del vellykkede kundehistorier eller brukeranmeldelser for å bygge tillit.
 • Arrangementer og aktiviteter: Fortell oss om kommende arrangementer, webinarer eller aktiviteter som kan være av interesse for målgruppen din.
nyhetsbrev

4. Fjern handlingsfremmende oppfordringer (CTAs):

Sørg for å inkludere klare og handlingsrettede CTA-knapper. Fortell mottakerne hva du vil at de skal gjøre etter å ha lest nyhetsbrevet, enten det er å besøke nettstedet ditt, foreta et kjøp eller ta en spørreundersøkelse.

5. Responsiv design:

Nyhetsbrevdesignet ditt må være responsivt, noe som betyr at det ser bra ut og kan leses på forskjellige enheter og skjermstørrelser, inkludert smarttelefoner og nettbrett.

nyhetsbrev innehåll

6. Frekvens og konsistens:

Bestem hvor ofte du vil sende ut nyhetsbrevet og hold deg til en konsistent tidsplan. Å bli oversvømmet med e-poster kan irritere mottakere, mens sending for sjelden kan føre til at de glemmer deg. Finn en balanse som fungerer for målgruppen din.

7. Enkelt å avslutte abonnementet:

Respekter mottakernes personvern ved å gjøre det enkelt å avslutte abonnementet hvis de ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevene dine. Dette bygger tillit og hindrer dem i å merke nyhetsbrevet ditt som spam.

8. Analyse og tilpasning:

Bruk måleverktøy for å spore ytelsen til nyhetsbrevet ditt. Studer åpningsfrekvenser, klikkfrekvenser og konverteringsfrekvenser for å forstå hva som fungerer og hva som må forbedres. Juster deretter strategien din basert på denne innsikten.

Et godt utformet nyhetsbrev kan være en uvurderlig ressurs for markedsføringen din. Ved å inkludere fristende overskrifter, personalisering, verdifullt innhold og klare CTAer, kan du engasjere abonnentene dine og bygge sterke relasjoner med dem. Med riktig strategi kan nyhetsbrevet ditt bli en vellykket del av markedsføringsmiksen din. Vil du komme i gang med nyhetsbrev? Så bestill en gratis demo i dag!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .