fbpx

Hvordan velge riktig e-handelsplattform – En komplett guide

Å velge riktig e-handelsplattform for virksomheten din kan være en utfordring. Det er mange alternativer på markedet, og det kan være vanskelig å avgjøre hvilken som passer best for dine behov. Rule i dag har klare forbindelser til de fleste av de store e-handelsplattformene og vi har dermed mye erfaring i å se sammenhenger mellom bedrifter, industri, behov og e-handelsplattformer. I dette innlegget vil vi gi deg en komplett guide til hva du bør vurdere når du velger en e-handelsplattform.

Ikke alle e-handelsplattformer er skapt like

Først av alt er det viktig å forstå at ikke alle e-handelsplattformer er skapt like. Noen faktorer du bør vurdere når du skal velge eller bytte e-handelsplattform inkluderer:

 • Brukervennlighet: Er plattformen enkel å bruke, både for deg og dine kunder? Kan du enkelt legge til produkter, administrere bestillinger og lage rapporter?
 • Fleksibilitet: Kan plattformen tilpasses dine behov? Kan du legge til egendefinerte funksjoner og integrere med andre verktøy du bruker?
 • Tildele: Hva er prisen på plattformen? Hvilke funksjoner er inkludert i prisen? Er det noen skjulte kostnader?
 • Sikkerhet: Hvor sikker er plattformen? Hvordan beskytter den sensitive data som brukernavn, passord og betalingsinformasjon?
 • Skalerbarhet: Kan plattformen vokse med virksomheten din? Kan den håndtere en økning i trafikk og salg?
 • Kundeservice: Hva slags kundestøtte tilbyr plattformen? Er det en FAQ, en supportchat eller et dedikert støttepersonell å kontakte hvis nødvendig?

Den beste e-handelsplattformen for deg

Når du har tatt disse faktorene i betraktning, er det på tide å lage en liste over de beste alternativene og gjøre en dypere sammenligning. Å lese anmeldelser og snakke med andre bedriftseiere som bruker plattformen kan gi verdifull informasjon og hjelpe deg med å ta en beslutning.

Vurder også å bytte e-handelsplattform hvis din nåværende plattform ikke oppfyller dine behov. Hvis du støter på begrensninger eller problemer, kan det være på tide å bytte til en annen plattform som bedre passer dine behov. Det er mange der ute å velge mellom, så ikke kast bort tid på en plattform som ikke oppfyller dine behov.

For å endre e-handelsplattform

Avslutningsvis er å velge riktig e-handelsplattform en viktig beslutning for din bedrift. Ved å vurdere faktorer som brukervennlighet, fleksibilitet, pris, sikkerhet, skalerbarhet og kundestøtte, kan du finne den beste plattformen for dine behov og øke salget. Føler du deg fortapt i denne jungelen eller føler du at du trenger veiledning? Kontakt oss , så hjelper vi deg!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
Martech

Forståelse av martech og dens rolle i fremtidens markedsføring: et dypdykk

I Rule ser vi hver dag hvordan den digitale verden endrer og utvikler seg. Et begrep som ofte dukker opp i disse diskusjonene, er «martech». ...
Read More
alla hjärtansdag

Markedsføringstips for Valentinsdagen

Nå er det på tide å brette opp ermene for neste (store) lille ferie – og det er ikke hvilken som helst ferie, men den ...
Read More
nya statistiksidan

Mestr analysen din på en enkel måte – Ny statistikk- og analyseside

I vår dynamiske verden av digital kommunikasjon er det avgjørende å ligge i forkant når det gjelder å forstå kundene dine. Hvordan gjør du det? ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .