fbpx

Mestr analysen din på en enkel måte – Ny statistikk- og analyseside

I vår dynamiske verden av digital kommunikasjon er det avgjørende å ligge i forkant når det gjelder å forstå kundene dine. Hvordan gjør du det? Gjennom analyse, selvfølgelig! Vi er stolte og glade for å presentere den siste oppdateringen til vår analyse- og statistikkside i Rule . Denne oppdateringen er ikke bare en stor forbedring; det revolusjonerer måten vi nærmer oss e-postkampanjeanalyse på et helt nytt nivå. Følg med, så forteller vi deg mer!

Hva har vi gjort?

Samlet statistikk: Det nye dashbordet overgår den forrige versjonen ved å tilby en omfattende og enkel oversikt over e-poststatistikken din, både i sanntid og over tid. Dette betyr at denne oppdaterte versjonen markerer et betydelig avvik fra forrige versjon, hvor man måtte velge mellom spesifikke kampanjer, automatiseringer eller reiser. Nå kan du enkelt sammenligne reiser, automatiseringer og kampanjer i en enhetlig visning.

18 måneder med statistisk dataoverføring: Vi har migrert 18 måneder med historiske data, noe som muliggjør en rikere og mer innsiktsfull analyse av e-posten din. Nå kan du se statistikk for hel for et og et halvt år siden! Denne omfattende datatilgjengeligheten er avgjørende for å forstå langsiktige trender og ta informerte beslutninger. Fantastisk ikke sant? Du kan nå dele innsikt om kundene dine på et HELT annet nivå og kun fantasien setter grenser for hva du vil kunne dykke ned i.

Forenklet beslutningsprosess: Med denne oppgraderingen kan brukere raskt forstå den generelle effekten av innsatsen deres på et øyeblikk, noe som muliggjør raskere og bedre datadrevne beslutninger. Tid er penger! Og det unike med denne oppdateringen er at det vanligvis tar ganske lang tid å laste inn mye statistikk over tid, men i Rule vil det gå lynraskt fordi vi har en ny database for kun statistikk. Dette gjør at du enkelt kan bytte mellom perioder du ønsker å se statistikk for og få oppdatert statistikk på et blunk. Så det nye, forenklede synet er avgjørende for enhver markedsfører som ønsker å vokse og trenger å ta informerte beslutninger raskt.

anlyssidan

Hva får du ut av det nye nettstedet?

Omfattende evaluering av e-postkampanjer: Nå kan du raskt og enkelt få et helhetsbilde av hvor effektive e-postkampanjene dine er, uten å måtte fordype deg i hver enkelt kampanje eller automatisering. Det gjør det lettere å få et helhetlig bilde av hvordan e-postene dine presterer, når du trenger å ta informerte beslutninger og forbedre markedsføringsstrategien din.

Identifiser trender og mønstre: Når du analyserer ytelsen til e-postutsendelsene dine over tid, kan du enkelt oppdage viktige trender og mønstre. Denne innsikten er nyttig for å planlegge fremtidige strategier og handle på en mer informert måte. Her får du muligheten til å være i forkant av dine kunder ved å følge deres mønstre og tilpasse deg deretter.

Visuell forståelse: Informasjonen om hvordan e-postkampanjene dine presterer over tid presenteres på en visuelt tiltalende og lettfattelig måte. Du trenger ikke lenger å være profesjonell for å forstå trendene i statistikken din, slik at du enkelt kan dele innsikt med andre avdelinger eller interessenter i bedriften din. Dette fremmer en bedriftskultur der alle er involvert og informert om markedsføringstiltak, og bidrar til en mer enhetlig og koordinert strategi på tvers av organisasjonen. Vi har gjort datadrevet analyse tilgjengelig og forståelig for alle, og styrker teamets evne til å ta informerte beslutninger og lage effektive og målrettede e-postkampanjer.

Målrettet markedsføring gjennom dybdeanalyse: Gjennom avansert analyse kan grupper av engasjerte abonnenter identifiseres. Disse gruppene kan deretter bli mål for målrettede retargeting-kampanjer, og maksimere effekten av markedsføring mot en spesifikk målgruppe.

Med en dybdeanalyse får du muligheten til å ta din personalisering til neste nivå, noe som er avgjørende for å skape en relevant og engasjerende kundeopplevelse. Ved å analysere kundeatferd, preferanser og tidligere interaksjoner kan du skreddersy dine budskap og tilbud på en måte som appellerer til hver enkelt abonnent, noe som bidrar til økt kundetilfredshet, forbedret konvertering og kundelojalitet.

nya analyssidan

Fordelen med den nye analysesiden

Vår nye analyse- og statistikkside handler ikke bare om å vise data : vi ønsker å gi deg muligheten til å oppleve det på en måte som gir smart beslutningstaking og strategisk planlegging. Evnen til å observere og analysere ytelsen til e-postkampanjene dine over en lengre periode, med letthet og klarhet, er uvurderlig. Det handler heller ikke bare om å se tallene: det handler om å forstå historien de forteller og hvordan den historien kan forme dine fremtidige kampanjer.

Bare begynnelsen på noe mye større!

Lanseringen av analyse- og statistikkside 2.0 er et viktig skritt fremover for Rule og våre kunder. Det understreker vår forpliktelse til å tilby de beste verktøyene for effektiv digital kommunikasjon. Med denne nye oppdateringen tilbyr vi ikke bare data; vi tilbyr innsikt som kan drive virksomheten din til nye høyder!

Hold deg et skritt foran – Rule er din plattform for smartere og mer effektiv analyse. Bli kunde i dag! Her kan du starte en gratis konto !

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .