fbpx

Noreply i e-postmarkedsføring: hvorfor det er en dårlig idé og hva du bør gjøre i stedet

Hvis du noen gang har mottatt en e-post fra en organisasjon med en e-postadresse som inneholder ordet «noreply», for eksempel «noreply@email.com», vet du at det ikke er mulig å svare på den meldingen. Noreply e-postadresser brukes for å indikere at avsender ikke er interessert i å motta svar på meldingen. Men hva er noreply, og hvorfor er det en dårlig idé å bruke det i din e-postmarkedsføring ?

Hva er noreply?

Noreply er en e-postadresse opprettet for å indikere at avsenderen ikke er interessert i å motta svar på meldingen. Den kan brukes av organisasjoner som ønsker å sende massee-poster, men som ikke har ressurser til å håndtere svar eller spørsmål fra mottakere. Når du sender e-post, for eksempel et nyhetsbrev, fra en noreply-adresse, indikerer det for mottakeren at de ikke kan svare på meldingen. I stedet må de søke etter alternative måter å kontakte organisasjonen på, noe som kan være frustrerende eller skadelig for kundeforhold.

Hvorfor er det ikke en dårlig idé for e-postmarkedsføring?

Når det gjelder e-postmarkedsføring, kan bruk av noreply ha negative konsekvenser. Mange kunder forventer å kunne svare på e-poster hvis de har spørsmål eller bekymringer. Ved å bruke en noreply-e-postadresse signaliserer du at du ikke bryr deg om å kommunisere med kundene dine. Dette kan føre til redusert kundelojalitet og økt sannsynlighet for utmeldinger.

I tillegg til potensielt skadelig kundeforhold, kan bruk av noreply også påvirke e-postleveransen negativt. Når mottakere merker e-postene dine som spam på grunn av noreply-e-postadressen din, kan det føre til at fremtidige e-poster havner i spam-mappen. Dette kan resultere i at du mister en stor del av målgruppen din.

Hva bør du gjøre i stedet?

I stedet for å bruke noreply-e-postadresser, bør du vurdere å bruke en e-postadresse som mottakerne kan svare på. Dette kan hjelpe deg med å bygge sterke relasjoner med kundene dine ved å gjøre det lettere for dem å kontakte deg. Det kan også hjelpe deg med å forbedre e-postleveransen, siden du ikke lenger flagger e-postene dine som spam. Du kan også vurdere å bruke en e-postadresse som signaliserer til mottakerne at de kan svare på e-posten din hvis de har spørsmål eller trenger hjelp. Det vil gagne deg i det lange løp.

Vil du komme i gang med e-postmarkedsføring? Kom i gang med Rule helt gratis i dag!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
Martech

Forståelse av martech og dens rolle i fremtidens markedsføring: et dypdykk

I Rule ser vi hver dag hvordan den digitale verden endrer og utvikler seg. Et begrep som ofte dukker opp i disse diskusjonene, er «martech». ...
Read More
alla hjärtansdag

Markedsføringstips for Valentinsdagen

Nå er det på tide å brette opp ermene for neste (store) lille ferie – og det er ikke hvilken som helst ferie, men den ...
Read More
nya statistiksidan

Mestr analysen din på en enkel måte – Ny statistikk- og analyseside

I vår dynamiske verden av digital kommunikasjon er det avgjørende å ligge i forkant når det gjelder å forstå kundene dine. Hvordan gjør du det? ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .