fbpx

Nyhetsbrev og e-handel: Effektive triks for vellykket kundekommunikasjon

Nyhetsbrev har lenge vært et kraftig verktøy for bedrifter for å nå ut til sine kunder og skape et langsiktig forhold. For e-handelsbedrifter er nyhetsbrev spesielt verdifulle fordi de gir en direkte kanal for å kommunisere med kunder og øke konverteringer. I dette blogginnlegget skal vi utforske hvorfor nyhetsbrev er viktig for e-handel og hvordan man best kan bruke dem til å bygge lojale kunderelasjoner og øke salget.

Hvorfor er nyhetsbrev viktig for e-handel?

Nyhetsbrev spiller en avgjørende rolle for e-handelsbedrifter på flere måter:

 • Kundeengasjement: Ved å sende nyhetsbrev v til kunder regelmessig, kan e-handelsselskaper holde dem engasjert og informert om nye produkter, tilbud og arrangementer. Dette gir en mulighet til å bygge sterke relasjoner og øke kundelojaliteten.
 • Økt konvertering: Et godt utformet nyhetsbrev kan tjene som en påminnelse om produkter som kunder tidligere har vist interesse for eller hatt i handlekurven. Dette øker sannsynligheten for at de kommer tilbake og fullfører kjøpet, og øker konverteringsfrekvensen.
 • Markedsføringsplattform: Nyhetsbrev gir e-handelsbedrifter en dedikert plattform for markedsføring av sine produkter og tjenester. Dette betyr at de har kontroll over innholdet og kan lage kampanjer som er skreddersydd for deres spesifikke målgruppe.
 • Datadrevet innsikt: Ved å bruke nyhetsbrev til å samle inn data om kundeadferd og preferanser, kan e-handelsbedrifter få verdifull innsikt som kan brukes til å forbedre deres markedsføringsstrategier og produkttilbud.

Beste måten å bruke nyhetsbrev i e-handel

Nå som vi forstår viktigheten av nyhetsbrev for e-handel, la oss utforske noen beste fremgangsmåter for å bruke dem effektivt:

 • Målgruppesegmentering: En av de kraftigste aspektene ved nyhetsbrev er at de kan sendes til ulike segmenter av kunder basert på deres oppførsel, preferanser og kjøpshistorikk. Ved å segmentere målgruppen og sende tilpassede meldinger, kan e-handelsselskaper maksimere relevansen og virkningen av nyhetsbrevene deres.
 • Personlig tilpasset innhold: Å inkludere kundens navn, personlige anbefalinger og spesialtilbud i nyhetsbrevene kan gjøre dem mer personlige og engasjerende. En personlig adresse skaper en følelse av at kunden er viktig for bedriften og øker sannsynligheten for at de tar grep på nyhetsbrevet.
 • Lokkende emnelinjer: For å få mottakere til å åpne nyhetsbrevet er det viktig med lokkende emnelinjer. En interessant og relevant emnelinje lokker kunder til å åpne og utforske innholdet i nyhetsbrevet.
 • Tydelig oppfordring til handling (CTA): Hvert nyhetsbrev bør inneholde klare og handlingsorienterte oppfordringer som ber kundene om å iverksette tiltak, for eksempel å besøke nettstedet, dra nytte av et tilbud eller foreta et kjøp.
 • Frekvens og timing: Det er viktig å finne den rette balansen i frekvensen av nyhetsbrevet. For mange nyhetsbrev kan irritere kundene, mens for få kan få dem til å glemme merkevaren. I tillegg bør nyhetsbrev sendes på optimale tidspunkter for å maksimere åpnings- og klikkfrekvenser.

La din e-handel blomstre med nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en uvurderlig ressurs for e-handelsbedrifter, som gjør dem i stand til å bygge relasjoner med kunder, øke lojalitet og forbedre salget. Ved å bruke segmentering, personlig tilpasset innhold, fristende emnelinjer og klare CTAer, kan e-handelsbedrifter lage engasjerende og vellykkede nyhetsbrevkampanjer. Ved å utnytte kraften i nyhetsbrevet kan e-handelsbedrifter styrke sin online tilstedeværelse og skape langsiktige kunderelasjoner som fører til økt suksess.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .