fbpx

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over å kunne presentere vår nyeste oppdatering Rule Omnireach – som vil revolusjonere måten du kommuniserer med kundene dine på. Denne oppdateringen åpner for kommunikasjon ikke bare via e-post og SMS, men også via ledende digitale plattformer som Google, Meta og TikTok. Fantastisk, ikke sant? Finn ut mer nedenfor!

Nye kommunikasjonskanaler - høyere og bredere tilstedeværelse på nettet

Med introduksjonen av fem ulike kommunikasjonskanaler har vi som mål å hjelpe deg med å nå aktivt ut til medlemmene på den måten som passer dem best. Det betyr at selv om et medlem velger å ikke motta e-post fra deg, kan du fortsatt engasjere dem gjennom andre kanaler der de er mer aktive. Denne fleksibiliteten sikrer at budskapene dine når frem, noe som i sin tur øker den digitale tilstedeværelsen din og potensielt salget ditt.

fem kanaler

Omnikanalstrategi - hvorfor er det viktig?

En omnikanalstrategi er ikke bare en trend, det er en nødvendighet. Ved å integrere flere kommunikasjonskanaler kan du skape en sømløs og enhetlig kundeopplevelse. Enten kundene dine samhandler med merkevaren din via sosiale medier, e-post eller direktemeldinger, vil de få en konsekvent opplevelse som styrker merkevareverdien din og bygger langsiktige kundeforhold.

Nå til den morsomme delen - hva er fordelene med oppdateringen?

Flere kanaler, flere muligheter

Ved å slå på integrasjonene våre til tilpassede målgrupper for Tik Tok, Facebook og Google kan du nå overføre medlemsinformasjon direkte til disse plattformene, der du kan målrette markedsføring basert på dataene du har om medlemmenes preferanser og atferd. Deretter kan du lage engasjerende kampanjer for kundene dine i deres foretrukne kanal. Og JA, dette er helt i samsvar med GDPR. Les mer om skreddersydde målgrupper.

omni

Finn nye kunder

I tillegg kan du opprette «lookalike-publikum» på Meta, Google og TikTok for å nå ut til nye potensielle kunder som ligner på den eksisterende målgruppen din. Og hvorfor er dette nøkkelen til suksess? Listen er lang, men noen av favorittene våre er

  • Presisjon i markedsføringen

«Lookalike-målgrupper gir mulighet for en høy grad av presisjon i markedsføringskampanjene dine. Ved å analysere egenskapene til de nåværende kundene dine kan disse plattformene finne nye personer som deler samme atferd, interesser og demografiske data. Det betyr at annonsene dine når ut til personer som med større sannsynlighet er interessert i det du tilbyr, noe som kan føre til flere konverteringer og en mer effektiv bruk av markedsføringsbudsjettet ditt.

  • Finn målgruppen din i nye markeder

Bruk Look-alike-målgrupper til å utvide til andre land. Dette gjør du ved å opprette et segment i Rule, og deretter overføre kundelisten til den valgte plattformen. Deretter oppretter du en Look-alike-målgruppe basert på denne listen, og velger hvilket land du vil målrette kampanjen din mot. Informasjonen i listen brukes deretter til å finne nye potensielle kunder som deler disse egenskapene i et annet land. Bra, ikke sant? På denne måten kan du nå ut til personer som har samme interesser som den eksisterende målgruppen din, men som befinner seg i andre land.

Psst Igjen vil vi minne deg på at dette er helt i samsvar med GDPR. For godt til å være sant? Nei, ikke på Rule 😉.

Maksimer engasjementet med transaksjonsautomatisering

Et annet kraftig verktøy i denne oppdateringen er muligheten til å sette opp transaksjonsautomatiseringer. Dette betyr at viktige meldinger som ordrebekreftelser og kontraktsendringer alltid vil bli sendt, selv om medlemmet har reservert seg mot å motta e-post om markedet. Dette sikrer at du alltid kan opprettholde viktig kommunikasjon med kundene dine.

Tydeligere medlemsoversikt og effektiv segmentering

Den nye plattformoppdateringen vår introduserer også forbedrede segmenteringsverktøy. Du vil nå enkelt kunne se hvilke kanaler hvert medlem har meldt seg på – dette vises tydelig gjennom nye, intuitive ikoner og farger i medlemsvisningen. Grønt betyr gå! Et grønt ikon indikerer at medlemmet er aktivt og mottakelig for kommunikasjon på den aktuelle kanalen. Hvis du vil lese mer om hvordan vi beregner statusen til et medlem, kan du ta en titt i denne veiledningen: Hva regner vi som aktive medlemmer av Rule.

Full kontroll over markedsføringen

En ny funksjon i plattformen vår er «Total block for marketing». Det betyr at hvis et medlem velger å ikke motta markedsføring, respekterer vi denne beslutningen i alle kanaler. Samtidig vil et medlem som har meldt seg av SMS, men ikke av SMS, fortsatt kunne motta disse meldingene via en annen kanal.

Kjære hersker, denne omfattende oppdateringen er DIN SJANSE til å ta kommunikasjonsstrategien din til neste nivå. Aktiver medlemmene der de er mest engasjert, og maksimer rekkevidden på tvers av kanaler.

Klar, ferdig.... Rule OMNIREACH!

Vi ser frem til at du som Ruler benytter deg av disse nye mulighetene. Denne oppdateringen er bare begynnelsen på en spennende reise der vi sammen kan utforske nye horisonter og styrke båndene til kundene dine ytterligere. Vi er glade for å støtte din vekst og gleder oss til å se hvordan du bruker disse nye verktøyene til å ta virksomheten din til nye høyder. Velkommen til fremtidens kundeengasjement hos Rule!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Link clicked details now available in analytics

We are thrilled to introduce a significant upgrade to our statistics page: Link Analysis! Now, you can delve deeper into your subscribers’ engagement by precisely ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .