fbpx

Spor 1: Slik bruker du rabattkoder på beste måte i e-postene dine og i Rule

Å få kundenes oppmerksomhet og holde dem engasjert er nøkkelen til suksess for enhver e-handel. En velprøvd måte å oppnå dette på er å inkludere rabattkoder i e-postene dine. Du kan enkelt gjøre dette i Rule . La oss utforske hvorfor det er et vinnende konsept og hvordan du kan jobbe med rabattkoder på den beste måten.

Hvorfor bør jeg bruke rabattkoder?

Du bør bruke rabattkoder fordi det er et kraftig verktøy for å tiltrekke og beholde kunder, øke konverteringer og differensiere din e-handel i markedet. Ved å bruke dem strategisk kan du skape en vinn-vinn-situasjon for både din bedrift og dine kunder.

notiser

Hvordan kan jeg bruke rabattkoder på best mulig måte?

Det er mange forskjellige måter å bruke rabattkoder på og den beste måten kan variere avhengig av bransje, selskap og merke. Eller rett og slett med det du har som mål med virksomheten din. Derfor har vi samlet noen eksempler på hvordan du effektivt kan bruke rabattkoder i ulike sammenhenger hvor det skaper verdi for både deg og kunden.

Skap en følelse av at det haster med tidsbegrensede tilbud

Bruk tidsbegrensede rabattkoder for å skape en følelse av at det haster. «24-timers flash-tilbud» kan stimulere til raske kjøpsbeslutninger og gi kundene dine en følelse av eksklusivitet som medlemmer. Dette handler om å skape insentiver for kundene til å iverksette tiltak umiddelbart.

Tiltrekk oppmerksomhet og øk åpne priser

Du kan se rabattkoder som et lokkemiddel. Bruk en kreativ emnelinje som lover fordelaktige rabatter for å få e-postene dine til å skille seg ut i innboksen. Det handler om å få mottakerne til å føle seg nysgjerrige og få lyst til å åpne e-posten din. Når de åpner utsendelsen får du ikke bare en mulighet til å få dem til å foreta et kjøp, men du får også en mulighet til å kommunisere annen viktig informasjon i e-posten. Vil du lære mer om å skrive kraftige emnelinjer? Så les dette blogginnlegg.

Belønn lojalitet og gjenta kjøp

Bruk rabattkoder som en måte å belønne lojale kunder. Send personlige rabattkoder som takk for tilliten eller kjøpet. Dette bygger kundelojalitet og øker sannsynligheten for at de kommer tilbake for flere kjøp. Positive kunderelasjoner er nøkkelen til gjentatte besøk.

Bruk A/B-testing for optimal effektivitet

Kjør A/B-tester på utsendelsene dine for å eksperimentere med ulike rabattnivåer og kampanjevarianter. Det gir deg innsikt i hva som fungerer best for din spesifikke målgruppe. Optimalisering er nøkkelen til suksess epost markedsføring. Når du A/B-tester utsendelsene dine, kan du finne ut hvor effektivt tilbudet ditt er, og om du kanskje trenger å justere noe. Her kan du lese mer om Regler A/B-testfunksjon .

Bruk rabattkoder for å tiltrekke nye abonnenter

Med rabattkoder kan du effektivt få flere til å begynne å abonnere på ditt nyhetsbrev. Du kan for eksempel implementere et popup-vindu på nettstedet ditt som vises når noen besøker det og tilby noe attraktivt, som en ny kunderabattkode, i bytte mot e-postadressen deres.

rule dator

Rabattkoder i Rule

Rule lar deg enkelt laste opp rabattkoder som du kan bruke i din e-postmarkedsføring for både økt kundeengasjement og konverteringer. Med denne funksjonen får du også en klar oversikt over hvordan mange rabattkoder tilgjengelig på kontoen din .

PS. Rabattkodene må genereres i ditt e-handelssystem, Rule genererer ikke rabattkoder.

For å maksimere opplevelsen av rabattkodefunksjonen i Rule anbefaler vi å bruke varslingsfunksjonen vår. Ved å kombinere disse to får du beskjed når rabattkodene dine begynner å bli tomme og det er på tide å laste inn nye. Her kan du lese mer om Rule !

For å gjøre det enda tydeligere har vi listet opp konkrete fordeler ved å bruke Rule til å sende og administrere rabattkodene dine:

 • Effektiv ledelse i Rule
  Rule muliggjør enkel lasting og administrasjon av rabattkoder. Å ha et sentralt sted hvor du kan lagre og organisere rabattkodene dine gjør prosessen smidig og tidsbesparende.
 • Målbarhet og analyse
  Med Rule kan du enkelt få oversikt over hvor mange aktive rabattkoder som er på kontoen din i dag. Å kunne analysere og evaluere resultatene av kampanjene dine er avgjørende for å ta smarte beslutninger og optimalisere markedsføringsstrategien din. Men som sagt er det greit å huske at det du kan måle i Rule er hvor mange rabattkoder som er tilgjengelige, hvis du ønsker å få mer informasjon om nøyaktig hvordan de presterer og/eller hvor mange av dem du har laget som brukes – finn deg det i ditt e-handelssystem eller i analyseverktøyet ditt.
 • Egendefinert varsling
  Varslingsfunksjonen kombinert med rabattkoder gir et ekstra nivå av kontroll og brukervennlighet. Du kan motta varsler når rabattkodene nærmer seg slutten eller når de er brukt. Dette gir deg muligheten til å handle raskt og laste opp nye koder for å sikre kontinuitet i kampanjene dine.

Ikke Rule kunde ennå? Kom i gang i dag og optimer rabattkodespillet ditt

Ja, men akkurat som tittelen sier, hvis du ikke allerede er Rule kunde, har du nå en annen god grunn til å bli det. Rule tilbyr en komplett løsning for å integrere og optimalisere rabattkoder i din e-postmarkedsføring, noe som vil øke engasjementet, konverteringene og effektiviteten av markedsføringstiltakene dine.

Bestill en demo her eller opprett en Rule konto helt gratis, i ubegrenset tid!

Allerede en hersker? Kom i gang med funksjonen i dag!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .