fbpx

Artikkel på driftig.nu – Øk salget via nyhetsbrevet

Forrige uke hadde vi æren av å skrive en artikkel med vennene våre på Driftig.nu om hvordan du kan øke salget ditt via nyhetsbrevet. Hele artikkelen kan leses i sin helhet her på nettsiden deres .

5 raske tips

1. Velkommen nye abonnenter med et tilbud
Mål å formidle en følelse av eksklusivitet til nye abonnenter. De har gitt deg e-postadressen sin i tillit og forventer noe tilbake. Benytt anledningen og send en hyggelig bekreftelsesmail umiddelbart når de melder seg på. Velkommen dem med en kupong, spesialtilbud, gratis prøveversjon eller en hvilken som helst form for fordel som samtidig bringer dem nærmere produktene og tjenestene dine eller fører til et kjøp.

2. Lag personlige nyhetsbrev
Prøv å tilpasse og tilpasse nyhetsbrevene dine. Det kan være nok å inkludere mottakerens fornavn i begynnelsen av e-posten eller emnelinjen. Alle små personlige detaljer øker sannsynligheten for at de tar seg tid til å lese nyhetsbrevet ditt. Å se navnet sitt i en tekst skaper nysgjerrighet og fanger mottakerens interesse.

3. Skriv artikler med klare mål
Ikke kast bort leserens tid eller nyhetsbrevets viktige innhold på lo og tull. Bruk artikler, avsnitt og all tekst for å øke salget til slutt.
Ta frem nye måter å bruke dine produkter og tjenester på, klargjør fordelene, snakk om nye trender, posisjoner deg selv som en ekspert og skap tillit. Hver artikkel bør fokusere på et mål og forsvare dets eksistens. Skriv for å generere resultater, ikke for å «fylle opp» nyhetsbrevet med innhold. Ikke glem å alltid oppfordre til handling gjennom tydelige lenker og knapper.

4. Bruk tidsbestemte tilbud
Nyhetsbrev har kortere levetid enn f.eks. kataloger og tradisjonelle avisannonser. Derfor er det viktig å utnytte tiden maksimalt. Ikke vær redd for å presentere tidsbestemte kampanjer og tilbud for å aktivere mottakerne dine. Det er et klassisk salgstriks som passer veldig bra i e-postmarkedsføring.

5. Tilpass innhold og tilbud etter relasjon
Eksisterende kunder: – Vær litt ekstra personlig og ganske rett på sak. Presentere tilbud som er relevante og knyttet til tidligere kjøp eller bruk.
Potensielle kunder: – Bygg opp din tillit. Posisjoner din bedrift opp mot konkurrenter, vær tydelig på at du står for god service og trygghet. Ta med kundereferanser og eksempler.

Trenger du hjelp til å komme i gang eller forbedre nyhetsbrevet ditt? Vi har lang erfaring innen e-postmarkedsføring. Kontakt oss for en gratis konsultasjon.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .