fbpx

Den ultimate guiden til Halloween e-postmarkedsføring

Hvis du trenger litt inspirasjon til Halloween og kommende e-postmarkedsføringskampanjer, har du kommet til rett sted. I denne guiden gir vi deg tips, triks og inspirasjon for å hjelpe deg med å klare Halloween-kampanjene dine.

Ikke vær redd for å bruke for mye på emnelinjen

Forbrukere mottar ekstra e-poster under høytider som Halloween. Så bruk denne muligheten til å være kreativ med emnelinjene dine, slik at du skiller deg ut fra mengden. Halloween er den perfekte tiden for å virkelig la deg selv være kreativ og bruke emnelinjer utenom det vanlige. Bruk relevante emojier, smart ordlek og lokkende insentiver for å få verdifullt engasjement på utsendelsene dine.

Bruk av Emojis i emnefeltet:

Alle vet at det er populært å bruke emojis i e-postmarkedsføringen og spesielt i ferien. Prøv derfor å bruke emojier som skiller seg ut fra mengden, dvs. ikke bruk den første emojien som dukker opp i hodet når du tenker på Halloween, men prøv heller å tenke utenfor boksen.

Tenk på følgende når du vurderer hvordan du kan optimalisere emnelinjen din under Halloween:

  • Vær leken og vågal
  • Legg til et element av mystikk og intriger for å tiltrekke mottakere
  • Tilby verdifulle insentiver
  • A/B-test emnelinjene dine og bruk kundeinnsikt for å forbedre og optimalisere

halloween emnelinje

Kreativ e-postdesign

Små designtilføyelser som edderkopper og spindelvev i hjørnene av e-postene dine er effektive subtile justeringer. Prøv å finne den rette balansen mellom å være tro mot merkevaren og å legge til kreative Halloween-e-postdesignelementer. Vurder å lage «levende» e-poster, med festlige farger, sesongbasert markedsføring og engasjerende bilder/GIF-er.

Her har du litt inspirasjon:

Lokk med godteri eller en annen liten gave

Halloween er en perfekt mulighet til å oppmuntre til kjøp ved å bruke «Freebies». En smart og enkel måte er å gi bort noe merkegodteri sammen med en bestilling eller en annen liten gave som symboliserer Halloween og setter et smil på ansiktet til kundene dine.

E-postmarkedsføring og sosiale medier går hånd i hånd

Halloween er en god mulighet til å skape muligheter for å involvere kundene dine gjennom morsomme konkurranser. Det er her e-postmarkedsføring, nettside og sosiale medier jobber sammen og bruker konkurranseinnhold for å vise frem en bedrifts personlighet og skape et dypere bånd med kundene deres.

Halloween er en perfekt mulighet til å vise kundene dine at du ikke bare har produktene de trenger, men også at selskapet har en personlig og morsom side. Neste gang de diskuterer hvor de skal dra, vil de huske de små detaljene – dekorasjonene, godteriet, moroa – som skiller deg fra konkurrentene dine.

Trenger du hjelp til å komme i gang med Halloween-markedsføringen din? Kontakt oss så hjelper vi deg! Har du ikke en Rule konto ennå? Utforsk Rule gratis i 30 dager.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
Martech

Forståelse av martech og dens rolle i fremtidens markedsføring: et dypdykk

I Rule ser vi hver dag hvordan den digitale verden endrer og utvikler seg. Et begrep som ofte dukker opp i disse diskusjonene, er «martech». ...
Read More
alla hjärtansdag

Markedsføringstips for Valentinsdagen

Nå er det på tide å brette opp ermene for neste (store) lille ferie – og det er ikke hvilken som helst ferie, men den ...
Read More
nya statistiksidan

Mestr analysen din på en enkel måte – Ny statistikk- og analyseside

I vår dynamiske verden av digital kommunikasjon er det avgjørende å ligge i forkant når det gjelder å forstå kundene dine. Hvordan gjør du det? ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .