fbpx

Seminar om Marketing Automation

Nylig snakket vi om Marketing Automation foran rundt femti markedsførere. Stedet for dagens møte var HighTech Building, ved Hötorget i Stockholm. Deltakerne ble møtt av en hyggelig frokostbuffet for de som ønsket, samt mulighet til å møte bransjekolleger for å utveksle erfaringer før seminaret startet.

Event5 introduksjonsskjerm

Dagens tema var Marketing Automation og foredragsholderen var vår egen administrerende direktør Sam Jahanfar sammen med Jacob Sjönander , Commercial Director i Triggerbee. Stemningen i lokalet var god og vi synes det var kjempegøy at så mange ville møte for å både lytte og stille spørsmål.

For at du som bedrift skal kunne styre flyten av kundeatferd trenger du systemer som gjør disse flytene mulig. Det trenger ikke innebære store investeringer og monstrøse installasjoner for å begynne å jobbe med automatisering i dag. Med Rule som hjørnestein for marketing automation er det et stort potensial for å bli både mer effektiv og samtidig nær og relevant i din kundekommunikasjon, som er nøkkelen i digital kommunikasjon.

Koblingen skjer sammen med selskaper som Triggerbee som analyserer besøk på nettsiden, hva du så på og hvor du klikket for så å gå videre og handle osv. og det er overgangen til Rule , som så tar over den kommunikative stafettpinnen. Salgssamtaler trenger derfor heller ikke føles kalde i fremtiden. Sammen med ditt vanlige CRM-system med alle kunder i databasen, sluttes sirkelen gjennom samarbeidet mellom disse tre funksjonene og automatiseringen er fullført.

Ta gjerne kontakt for å utvide ditt arbeid innen digital kommunikasjon, info@rule.se

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .