fbpx

Seminar om Marketing Automation

Nylig snakket vi om Marketing Automation foran rundt femti markedsførere. Stedet for dagens møte var HighTech Building, ved Hötorget i Stockholm. Deltakerne ble møtt av en hyggelig frokostbuffet for de som ønsket, samt mulighet til å møte bransjekolleger for å utveksle erfaringer før seminaret startet.

Event5 introduksjonsskjerm

Dagens tema var Marketing Automation og foredragsholderen var vår egen administrerende direktør Sam Jahanfar sammen med Jacob Sjönander , Commercial Director i Triggerbee. Stemningen i lokalet var god og vi synes det var kjempegøy at så mange ville møte for å både lytte og stille spørsmål.

For at du som bedrift skal kunne styre flyten av kundeatferd trenger du systemer som gjør disse flytene mulig. Det trenger ikke innebære store investeringer og monstrøse installasjoner for å begynne å jobbe med automatisering i dag. Med Rule som hjørnestein for marketing automation er det et stort potensial for å bli både mer effektiv og samtidig nær og relevant i din kundekommunikasjon, som er nøkkelen i digital kommunikasjon.

Koblingen skjer sammen med selskaper som Triggerbee som analyserer besøk på nettsiden, hva du så på og hvor du klikket for så å gå videre og handle osv. og det er overgangen til Rule , som så tar over den kommunikative stafettpinnen. Salgssamtaler trenger derfor heller ikke føles kalde i fremtiden. Sammen med ditt vanlige CRM-system med alle kunder i databasen, sluttes sirkelen gjennom samarbeidet mellom disse tre funksjonene og automatiseringen er fullført.

Ta gjerne kontakt for å utvide ditt arbeid innen digital kommunikasjon, info@rule.se

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
Martech

Forståelse av martech og dens rolle i fremtidens markedsføring: et dypdykk

I Rule ser vi hver dag hvordan den digitale verden endrer og utvikler seg. Et begrep som ofte dukker opp i disse diskusjonene, er «martech». ...
Read More
alla hjärtansdag

Markedsføringstips for Valentinsdagen

Nå er det på tide å brette opp ermene for neste (store) lille ferie – og det er ikke hvilken som helst ferie, men den ...
Read More
nya statistiksidan

Mestr analysen din på en enkel måte – Ny statistikk- og analyseside

I vår dynamiske verden av digital kommunikasjon er det avgjørende å ligge i forkant når det gjelder å forstå kundene dine. Hvordan gjør du det? ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .