fbpx

Slik bruker du FJERNINNHOLD i nyhetsbrev

Å lage smarte nyhetsbrev bør være smidig og tidsbesparende. Millioner av nyhetsbrev lages daglig, som til sammen genererer høyere inntekter enn noen gang før. Zoovillage.se har virkelig lagt merke til dette og bruker vellykket e-post i sin markedsføring og salg som et supplement til sin e-handelsvirksomhet.

Det er allerede kjent at det er lettere å selge til eksisterende kunder og disse bør selvsagt ivaretas. Kommunikasjonen må imidlertid forbli relevant, ellers føler ikke kunden seg spesiell og risikoen for at tilbud blir feilrettet er også stor. For å fortsette å tilby relevante produkttilbud samtidig som du er effektiv i utformingen av nyhetsbrevet, kan du bruke såkalt eksternt innhold .

Eksternt innhold

Eksternt innhold betyr at du ikke trenger å lage nøyaktig alt innholdet til produkter osv., men kun legge inn en lenke og innholdet lastes automatisk ned fra gjeldende produktside når nyhetsbrevet sendes ut. Dette sparer mye tid. Se eksemplene under hvordan det ser ut når nyhetsbrevet enkelt lages og hvordan sluttresultatet vises til kunden.

Kun lenken til ønsket produktside er gitt her:

Slik ser sluttresultatet ut i kundens nyhetsbrev:

Dette kombinert med vår funksjon for å tilpasse deler av nyhetsbrevet til deler av målgruppen til nyhetsbrevet gjør at innholdet og markedskommunikasjonen forblir relevant for mottakeren.

Vi diskuterer gjerne flere måter å jobbe på for å effektivisere arbeid og kommunikasjon for dine nyhetsbrev ved hjelp av vårt nyhetsbrevverktøy . Kontakt oss på support@rule.se så bestiller vi en time med deg og teamet ditt.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .